USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пропонують встановити підземний сміттєвий контейнер біля замку Любарта

8 Січня 2021 23:46
У Луцьку пропонують встановити підземний контейнер біля замку Любарта, аби розв'язати проблему із засміченням в історичній частині міста.

Відповідну петицію в Єдиній системі місцевих петицій зареєстрував Анатолій Форманюк.

Лучанин зауважує, що замок Любарта є візитівкою Луцька, його обличчям.І те, що саме бачитимуть туристи навколо нього, напряму впливає на репутацію міста, наголошує він.

«Встановлення звичайних сміттєвих баків у цьому місці - не вирішать проблеми повністю, та і естетичності даній ділянці не прибавлять, тому пропоную запозичити досвід цивілізованого світу, і встановити саме підземний контейнер для сміття», - зазначає автор петиції.

Аби петицію розглянули у міській раді, вона має набрати щонайменше 300 підписів протягом 14 днів. Проголосувати за петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Підмітайло Показати IP 9 Січня 2021 00:35
Ага, ше як варіант можна розглянути - підводний заякорений сміттєвий контейнер в Стиру, або повітряний надзамковий сміттєдирижабль ! Та блін, чисто не там, де прибирають, а там - де не смітять ! Я реєструю петицію про заборону реєстрації дурних петицій !
Дістало Показати IP 9 Січня 2021 12:58
Завжди знайдеться коментатор, якому усе не так. А саме що доброго зробило?
Саша Показати IP 10 Січня 2021 11:01
В старому місті було 2 сміттєвих баки. Забрали усі. А плату за вивіз сміття ніхто не відмінив.. Тут хай встановлять хоч прості баки. (організація яка бере гроші за його вивіз).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus