USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку пропонують запровадити День генерального прибирання

10 Березня 2017 15:32
Запровадити на офіційному рівні день генерального прибирання пропонують у Луцьку. Відповідну петицію опублікував в Єдиній системі єдиних петицій Андрій Лазарев.

Зі слів автора петиції, щороку, на початку весни, як тільки зійдуть сніги, Луцьк стикається з проблемою сміття в місті.

"Комунальні служби, при всьому їхньому бажанні, з цією проблемою не справляються. Загажений кожний куточок міста, живемо як в смітнику.

В Луцьку час від часу організовуються окремі осередки прибирання, в яких беруть участь окремі активісти, учні, студенти, проте якогось глобального, всезагального рівня воно не набуло.

Пропоную Луцькій міській раді винести питання щодо введення офіційного дня/днів загальноміського прибирання сміття. Підключити школи, інститути, університети, приватні та державні установи. Кожен будинок, магазин і т.д. повинен в цей день здійснити прибирання своєї території, міста вцілому. Як варіант розділити місто на сектори та назначити відповідальних за ці сектори, забезпечити кожен сектор інвентарем , але це на розгляд міської ради. Зробимо місто чистішим!" - закликає автор петиції.

До слова, до кінця збору підписів залишилось: 14 днів.

Нагадаємо, про те, що лучани думають про засмічені вулиці, чи задоволені люди прибиранням територій, та чи готовий Луцьк приймати сміття зі Львова йдеться у проекті «Соромлюсь запитати» Інформаційного агентства Волинські Новини.

Проголосувати можна ТУТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
довбня Показати IP 10 Березня 2017 16:26
А йому не зрозуміле -просто не смітити?
Анонім Показати IP 10 Березня 2017 16:47
А комунальники?!
Навіть Показати IP 10 Березня 2017 17:51
не думайте припахувати безплатно людей, особливо дітей, безоплатна примусова праця заборонена законодавством, а особливо неповнолітніх. Це робота комунальних служб, то хай будуть добрі, її і виконуть. А якщо в певні періоди штатні працівники не справляються, то оформляйте на підрядні роботи по цивільно-правових угодах додатково людей і за роботу платіть. Хай провладні рила не дерибанять бюджетні кошти, то вистачить на все, а свої комуністичні ідеї про суботники запхайте собі в с..ку.
Анонім Показати IP 10 Березня 2017 17:52
"Комунальні служби, при всьому їхньому бажанні, з цією проблемою не справляються". Добре, що справляються із одержанням зарплати. то може мені когось підключити, щоб мою роботу зробив ? наприклад, автора петиції
555 Показати IP 10 Березня 2017 18:38
Дуже хороша ідея. Це найкраща профілактика, щоб нес...ати. З нашим рівнем культури, такі заходи треба було б проводити взагалі в примусовому порядку, але ж в нас дємократія - ніззя. Звичайно, що є багато невдоволених, особливо крикунів, що то робота тих, кому за це гроші платять і т п. Такі, як показує досвід і найбільше с..уть, бо в них на це є 1000 причин - сімейні проблеми, влада погана, Трамп став президентом США, сусід за стіною хропе і т д. Особливо треба залучати молодь, поки ще в них не сформувалась свідомість бидла, що б людьми культурними росли.
Анонім до 555 Показати IP 10 Березня 2017 19:43
для тебе прохвілактика ? з твоїм рівнем культури ? так вйо !!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus