USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді особисто інспектуватимуть передвеликоднє прибирання Луцька

3 Квітня 2017 15:41
У Луцьку розпочалась підготовка до Великодніх свят. Зокрема, прибирають прибудинкові території, ремонтують вулиці. Перевіряти хід прибирання та благоустрою Луцька виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук обіцяє особисто, спільно з очільником департаменту ЖКГ Юрієм Красем.

Про це йшлося під час наради щодо питань благоустрою міста 3 квітня.

Як зазначила директор департаменту муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська, працівники відомства почали обхід міста з інспекціями після зимового періоду. В результаті вже видали близько 300 приписів про усунення недоліків, 198 з яких вже виконані.

Чималу увагу приділяють фарбуванню фасадів після вандалів, які в нічний час помалювали їх. Активно працюють в місті і щодо протидії стихійного спалювання трави в місті.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук зауважив, що в місті активно триває підготовка та благоустрій до Великодніх свят. Хід цих робіт він обіцяє контролювати особисто, спільно з очільником департаменту ЖКГ міськради Юрієм Красем.

«В цю суботу після обіду ми з Юрієм Ігоровичем будемо їздити містом та особисто інспектувати, як виконують ремонт доріг і пішки обійдемо двори, перевірятимемо прибирання до Великодніх свят», - підсумував в.о. міського голови Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kek Показати IP 3 Квітня 2017 17:14
краще поясніть людям нафіга ви дерева фарбуєте? більше ніде у європі такого цирка не бачив. йдеш і навколо білі стовбури. жесть. а про бордюри я вже мовчу. наполовину розтрощені всі, але пофарбовані. для чого теж їх фарбувати? так гарніше? хіба що сліпим
Анонім до kek Показати IP 3 Квітня 2017 21:51
а ти мабуть в савєцькій армії не служив. чекай-но, ще грибочки посадять в сквері під міськдурадою , і траву пофарбують, і листочки на дерева повісять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus