USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку просять перевозити пільговиків до дачних масивів за кошти міста

27 Липня 2016 19:30
За прикладом решти міст обласного значення вирішити питання пільгового проїзду соціально незахищених верств населення до садівничо-дачних масивів за кошти міського бюджету закликають міського голову.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

Із запитом до міського голови звернувся голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук. З його слів, він ще у травні звертався щодо проблеми позбавлення пільг на проїзд у приміському транспорті низки соціально незахищених верств населення – дітей війни, ветеранів праці тощо.

Для них оплата доїзду до дачних ділянок є непосильною, тож він просив розглянути можливість фінансування пільгових перевезень цих верств населення з міського бюджету. У відповіді міського голови йшлося про те, що автобусні маршрути до садово-городніх масивів є приміськими маршрутами загального користування, компенсацію за пільговий проїзд та фінансування повинен проводити організатор перевезень – Волинська облдержадміністрація.
Звернувшись у Волинську ОДА, депутат отримав відповідь про те, що 90% мешканців Луцька виділені ділянки на дачних масивах, тож вирішити питання пільгових перевезень голова ОДА пропонує вирішити за кошти міського бюджету, наводячи як приклад Ковель, Нововолинськ та Володимир-Волинський, де це питання вирішили таким чином.

Ігор Поліщук просив міського голову повторно розглянути питання безплатного проїзду соціально незахищених категорій населення до своїх садових ділянок та передбачити кошти у міському бюджеті. Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чечен Показати IP 27 Липня 2016 22:26
хай ногами іздять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus