USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять прибрати рекламу з вікон маршруток

25 Липня 2019 07:20
«Крізь вікна неможливо дивитися, аж очі починають боліти»: лучанин просить перевірити маршрутки Луцька щодо порушення правил розміщення реклами.

Відповідне повідомлення на електронній платформі «Відкрите місто» зареєстрував Василь Романюк.

«Рекламодавці часто порушують правила розміщення реклами на транспорті, а саме ст.т. 18 Закону України «Про рекламу» вiд 03.07.1996 № 270/96-ВР, згідно якої забороняється розміщення реклами на скляних поверхнях. Нині в Луцьку багато маршруток, вікна яких обклеєні з вулиці рекламою. Крізь такі вікна неможливо дивитися, аж очі починають боліти. Та нещодавно довелося їхати в маршрутці №2 держ. номер АС3288АМ, в якій вікна були заклеєні рекламою не лише з вулиці, а й всередині салону на вікні був великий рекламний щит, якраз на рівні очей пасажирів. Прошу перевірити весь громадський транспорт Луцька та усунути порушення. Тим паче, що позитивний досвід уже є: у лютому-березні 2016 року була петиція стосовно цього ж питання. І були позитивні результати», - пише лучанин.

Його повідомлення прийняло в роботу управління транспорту та зв’язку Луцької міськради.

Нагадаємо, луцьких перевізників, щодо роботи яких надходить найбільше скарг, заслуховуватимуть під час засідання виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гоша Показати IP 25 Липня 2019 09:27
хай буде.а то все забрати.музику,реклами,люкі,форточки...
Тор Показати IP 25 Липня 2019 09:27
Рекламу на вікнах прибрати треба однозначно. Але перевізники почнуть скиглити що в них через це величезні збитки, і знову заспівають пісню про збільшення вартості проїзду.
123 Показати IP 25 Липня 2019 09:49
це привильно, а то заходиш в маршрутку коли стоїш не видно де вийти, декого закрите приміщення укачує. Ще є маршрутки на яких водії навішують шторки зверху не це взагалі коли стоїш треба постійно присядати щоб побачити де їдеш (вигляд як пацани в селі на велосидеп цяцьок навішають). В маршрутках є місце над вікнами там і хай чіпляють свою рекламу. Для них повинні бути прописані правила. А то їдеш за гроші і пристраюйся до всякого не потребу.
таня Показати IP 26 Липня 2019 08:59
Згідна що не потрібно реклама на вікнах, бо буває що сидиш і не можеш побачити коли воходити, а шторки це взагалі дурниця , мало того що маєш присісти щоб подивитись коли виходити , то ще дихаєш тою пилюкою яка сипеться і падає на людей., вони а ж сірі від тої грязюки!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus