USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять світлофор біля аварійного переходу

30 Січня 2017 12:38
Встановити світлофор або обмежувач руху поблизу пішохідного переходу на вулиці Конякіна, де часто трапляються ДТП з постраждалими, просять в електронній петиції.

Відповідну електронну петицію зареєстрували 30 січня.

«Прошу негайно відреагувати на ситуацію, яка склалася у Луцьку на вулиці Конякіна, навпроти будинку 31. Сьогодні 26.01.2017 на пішохідному переході, що на вулиці Конякіна, 31 сталася жахлива ДТП за участю двох автомобілів: один з яких, не впоравшись з керуванням, спричинив ДТП з іншим автомобілем, який, своєю чергою, збив пішохода, який перетинав проїжджу частину у встановленому місці. Результат ДТП - пішохода (молоду жінку) з травмами забрали у лікарню», - повідомляє автор петиції Ілля Токаренко.

Зі слів лучанина, перехід був зроблений з порушенням всіх норм ПДР, а саме: "зебра" знаходиться на відстані менше метра від зупинки громадського транспорту, що не дозволяє учаснику пішохідного руху бачити машини, які рухаються за громадським транспортом.

Також у автора петиції є нарікання до дорожньої служби, яка не посипає дороги належним чином, що є однією з причин ДТП.

Отже, він просить у найкоротший термін розглянути та встановити на цій ділянці дороги світлофор або «лежачий поліцейський», що може забезпечити безпечнй перетин дороги. Збір підписів на підтримку петиції триватиме впродовж наступних 14 днів.

Нагадаємо, що цьогоріч у Луцьку планують витратити 5 мільйонів гривень з міського бюджету на освітлення вулиць та встановлення світлофорів. Так, запланували будівництво світлофору на вулиці Ковельській на виїзді з супермаркету «Пакко», де протягом останніх років траплялися аварії з загиблими, світлофору на Набережній поблизу школи №3, а також на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецької (складне аварійне перехрестя).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
))) Показати IP 30 Січня 2017 13:01
якщо поставлять то цікаво скільки грошей спишуть...бо машину за 800тис.грн вже купили)))
Віскунова Лєра Показати IP 30 Січня 2017 13:47
треба світлофон на Ковельській, там страшно дорогу переходити
Гєрасімов Коля до Віскунова Лєра Показати IP 30 Січня 2017 14:34
Світлофон у меня!))))))
ха Показати IP 30 Січня 2017 14:19
біля лелек він правда потрібний!!!!!!!!!!!а там як на соборності біля салюта,за гроші вліпили
конякіна Показати IP 30 Січня 2017 20:32
Таки дійсно жахливий перехід на Конякіна! Світлофор потрібен негайно, бо дорогу там переходити завжди було вкрай небезпечно! Водії просто тупо не звертають увагу на тих, хто намагається перейти дорогу, розганяються, прямують на великих швидкостях!! Багато ситуацій було, коли стоїш вже на самому переході, а повз пролітають авто, ніби тебе не існує!(( Зупинка там і справді не "з великого розуму" встановлена( Жахливий гуркіт автівок і крики жінки було чути на весь двір.., це було моторошно( Хай одужує швидче.. І маю надію, що таки дослухаються до петиції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus