USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку просять відремонтувати один із найгірших дворів міста

11 Лютого 2020 08:00
Лучани просять облаштувати прибудинкову територію між будинками №9а на вулиці Захарова та №20а на вулиці Щусєва.

Петицію з відповідним проханням 10 лютого зареєстрував Юрій Комзюк. Протягом 15 діб її можна підписати за посиланням.

Він вказав, що згадану прибудинкову територію не ремонтували вже багато років.

«Як результат – двір в аварійному стані, має один із найгірших виглядів на фоні інших дворів міста Луцька. Інші, навіть старі та давно не ремонтовані прибудинкові території району, мають набагато охайніший вигляд», – зазначив чоловік. Та додав, що учні та працівники школи №17 щодня проходять цим двором.

Через аварійний стан території «неможливий безпечний відпочинок дітей, які тут проживають, оскільки навіть автомобілі місцевих власників припарковані на тротуарах та газонах у зв'язку із незадовільним станом проїзної частини та катастрофічною нехваткою паркомісць (наявна стоянка вміщає не більше 5–7 автомобілів)», – поскаржився лучанин.

Юрій Комзюк зауважив, що часто власники паркують свої автомобілі біля під’їзду до школи, що, за його словами, створює серйозні перешкоди для доступу транспортних засобів комунальних служб і створює небезпеку, унеможлививши доступ спеціального транспорту у випадку надзвичайної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
555 Показати IP 11 Лютого 2020 08:53
Зібралися всі дружно і навели всебе вдома порядок... Для чого використовувати бюджетні кошти на приватну власність, краще зробити якусь дорогу. Нехай тоді міська рада покладе бруківку і в дворі мого індивідуального будинку...
Луцький Показати IP 11 Лютого 2020 09:00
На Декабристів 31 там жах
Анонім Показати IP 11 Лютого 2020 09:31
Так ви ж самі там за*рались по самі вуха
Ввв Показати IP 12 Лютого 2020 06:51
За поріг винесли сміття...то вже не моє...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus