USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять відремонтувати один з найстаріших дворів міста

18 Лютого 2021 21:35
Прибудинкову територію необхідно облаштувати на вулиці Євгена Коновальця, 10, 8, 3.

Петицію з таким проханням зареєстрував Олег Смусь.

Він наголосив, що прибудинкова територія потребує капітального ремонту, який враховував би облаштування місць для паркування автівок місцевих мешканців, прокладання проїжджої частини та тротуарів, передбачення дитячих майданчиків та висадку зелених насаджень.

«Ця територія – одна із найстаріших у Луцьку. Вона була збудована за радянськими вимогами без паркомісць. Жителям будинків просто немає де ставити свої автомобілі, щоб не порушувати правила благоустрою, за що вони неодноразово отримують штрафи від працівників муніципальної варти», – зазначив автор петиції.

Як додав, у дворі ростуть старі дерева, що несуть потенційну небезпеку дітям, які граються на території, людям, які проходять повз, а також майну.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її повинні підписати мінімум 300 осіб.

Підтримати петицію Олега Смуся можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Лютого 2021 23:57
Так ця проблема існує в більшості дворів Луцька. І навіть де ремонти робили, за винятком можливо останніх двох років, паркомісць ніхто не передбачав, асфальт економили і виходить що люди мають ставити свої авто на землі, а муніципали це трактують в свою користь. Дерева теж всі старі та хворі, а міськрада ще й мараторії якісь повидумувала замість того щоб продумати як правильно навести порядок з зеленими насадженнями.
Генплан Показати IP 19 Лютого 2021 09:59
А може все ж пыдыйти до ремонту дворыв (вулиць, провулків) більш комплексно ? Я думаю , таких занедбаних дворів є сотні. Чому не створити інтерактивну карту (генплан) де кожен би бачив, що його вулиця (двір) буде відремонтовано через 5 чи 50 чи 100 років. Моя вулиця , наприклад, не ремонтувалась з для заснування Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus