USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку просять відремонтувати вулицю Вишківську

24 Лютого 2017 07:00
Виконати неодноразово обіцяні ремонтні роботи на вулиці завдовжки майже кілометр просять міську владу в електронній петиції.

Електронну петицію із проханням відремонтувати вулицю Вишківську зареєстрували 23 лютого.

«Просимо Луцьку міську раду розглянути питання щодо ремонту дороги на вулиці Вишківській протяжністю близько кілометра. Оскільки це єдина під’їзна дорога, якою користуються мешканці вулиці, вона знаходиться у жахливому стані, на ній повністю відсутнє дорожнє покриття, а також вулиця потребує капітального ремонту.

Найбільше ситуація загострюється навесні та восени під час постійних потоків дощу, дорог (якщо її можна так назвати) перетворюється на суцільне місиво з болота та залишків щебеню (фото додається)», - повідомляє у петиції автор Юлія Климчук.
Зі слів автора петиції, вулиця входить до топ 10 найжахливіших вулиць міста Луцька і навіть таксисти відмовляються їхати туди на виклик.

У петиції йдеться про те, що у 2014 та 2015 роках під час сесії міськради депутати прийняли рішення та затвердили перелік вулиць і дворів, на яких планують провести капітальний та поточний ремонт комунальної власності і вказана вулиця була включена до списку, але ремонт так і не здійснили.

«Вулицю двічі включали до списку доріг, які потребують ремонту і далі констатації факту діло не йде. Скільки можна залишатися байдужими до потреб людей?

Вже у 2016 та 2017 роках вулицю Вишківська вже навіть не включають до переліку доріг на яких планується провести ремонт за кошти міського бюджету. Чому так? Невже зробили, а ми не помітили?

Чому неодноразові заяви та звернення громадян щодо ремонту вулиці Вишківської не були почуті та розглянуті?

Ми вкотре просимо врахувати звернення та пропозиції жителів міста та не лише просто включити вулицю Вишківську до переліку доріг, які плануються зробити, але й виконати обіцяні ремонтні роботи. Сподіваємося, що ми все ж таки будемо почуті», - повідомляють у петиції, підписи на підтримку якої збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 09:54
За свій рахунок!!!
таксомотор Показати IP 24 Лютого 2017 12:25
Найжахливіші вулиці міста Луцька : *Вишківська та пров.Вишківський, Заньковецької *Прилуцька (р-н Дубнівської) *Ставки,Грекова,Паторжинського,Нікішева(р-н Дубнівської) *Трункіна (р-н Дубнівської) *Островського *Теремнівська *Кравчука ( від Слона до просп. Соборності) *Ківерцівська *Б.Хмельницького, Гаврилюка,Замкова *Хотинська, Севастопольська, Копачівська, Добролюбова,Макаренка *Тарасова *Гончарівка *Боженка *Софії Ковалевської,щусева(незабаром) *Даньшина цукровий взагалі окрема тема...та ще й зима не закінчилася...
я Показати IP 25 Лютого 2017 00:06
пропоную перейменувати на вулицю им Романюка
123 Показати IP 25 Лютого 2017 17:27
Так вони ж думають спочатку відремонтувати вулиці в Прилуцькому.......в рамках співпраці (((((......))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus