USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку просять виділити кошти для нового підрозділу Нацполіції

22 Серпня 2019 18:30
На придбання техніки для потреб новоствореного підрозділу у складі Луцького відділу поліції просять передбачити 160 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини,законності, боротьби із злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 серпня.

Начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Олег Кічук повідомив, які зміни пропонують внести до програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2018–2020 роки. Так, створили новий підрозділ – сектор превентивних комунікацій. Коли виникають конфлікти, представники підрозділу спілкуються з однією та іншою стороною громадян. Сектор створений у Луцьку, але виїздить в інші регіони області. Для якісної роботи підрозділу планують придбати відеокамери, боді-камери та оргтехніку (ноутбуки). Для цього просили збільшити фінансування програми на 160 тисяч гривень.

Члени комісії рекомендували підтримати проект змін до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
:-)) Показати IP 22 Серпня 2019 19:40
Заберіть в штабістів, інспекцій, і інших "чиряків на жопі", які абсолютно нічого не роблять для людей, лише створюють видимість роботи перекладаючи та пересилаючи бумажки зліва направо, які самі і породили. Дивно чому ніхто не бачить недоцільності цих "совкових бюрократичних" служб?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus