USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Луцьку просять зробити перехрестя в районі ЛПЗ безпечним

11 Вересня 2021 07:58
Безпечне перехрестя необхідно облаштувати на перетині вулиць Шота Руставелі та Гостинної, що в мікрорайоні ЛПЗ.

Відповідну пропозиції у Єдиній системі електронних петицій зареєстрував Віталій Волинчук.

На його думку, створення безпечного перехрестя вулиць Шота Руставелі та Гостинної включатиме влаштування пішохідного переходу, забезпечення освітлення вказаної ділянки дороги, облаштування перехрестя засобами додаткового огляду (дорожнім дзеркалом) і примусового зниження швидкості (лежачим поліцейським), а також очищення ділянки від чагарників, кущів, дерев для збільшення оглядової зони.

Чоловік наголосив, що безпечним перехрестя потрібно зробити насамперед для дітей, які повинні мати змогу безпечно долати відстань до закладів освіти та додому.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати пропозицію Віталія Волинчука можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus