USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку протягом місяця трапилось 176 ДТП

20 Січня 2016 14:41
Протягом місяця у Луцьку трапилось 176 ДТП, а також 134 крадіжки, з яких 43 – з автомобілів, - повідомляють у патрульній поліції міста. Найбільшою проблемою патрульні поліцейські міста вважають порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів, найскладнішою є ситуація з парковками у центрі міста та районах поблизу ринків.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

У дописі надана інформація про діяльність управління патрульної поліції за перший місяць.

Так, учора, 19 січня 2016 року, виповнився рівно місяць, як патрульна поліція працює в Луцьку.

За період з 19 грудня 2015 року по 19 січня 2016 року по лінії 102 до Управління патрульної поліції надійшло 3 259 викликів.

Загалом опрацьовано 3 265 подій, з них 1 440 є подіями, призначеними самими працівниками патрульної поліції Луцька, тобто поміченими під час патрулювання міста.

Найчастіше трапляються такі події: порушення Правил дорожнього руху, сімейні сварки, адміністративні правопорушення, дорожньо-транспортні пригоди, крадіжки.

Протягом місяця трапилось 176 ДТП, а також 134 крадіжки, з яких 43 – з автомобілів.

За місяць поліцейські склали понад 100 протоколів про порушення Правил дорожнього руху і винесено понад 1000 постанов про порушення ПДР.

З них 43 протоколи складено про керування транспортними засобами особами, які перебували у стані алкогольного та/або наркотичного сп’яніння за статтею 130 КУпАП.

Зокрема, нагадаємо, 3-го січня луцькі поліцейські затримали директора коледжу, який їхав п'яним за кермом авто. А 12 січня патрульні затримали нетверезого працівника облдержадміністрації, який порушив правила дорожнього руху. Через 2 години той самий чоловік знову виїхав на авто і скоїв ДТП.

Згідно з інформацією відділу моніторингу та аналітики, найбільшою проблемою міста є порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів (майже 80%). Найскладнішою є ситуація з парковками у центрі міста та районах поблизу ринків.

У звітний період частими приводами для звернень громадян були сімейні сварки, причому зверталися як учасники конфлікту, так і сторонні люди (здебільшого сусіди). У значній частині випадків конфлікти було вирішено без написання заяв.

«Для мене великим позитивом є той факт, що ми маємо майже півтори тисячі подій, призначених самими працівниками патрульної поліції. Тобто те, що поліцейські патрулюють і самі шукають собі роботу, виправдовує себе, адже ведеться значна превентивна та профілактична діяльність.

Таким чином, можемо говорити про те, що патрульна поліція впевнено заявила про себе в перший місяць роботи, і далі ми не втрачатимемо темп, а продовжимо працювати на попередження і виявлення правопорушень в місті», - прокоментував начальник Управління патрульної поліції у Луцьку Антон Цюцюра.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ УПРАВЛІННЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ЗА ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцька...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 20 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 20 Січня 2016 14:59
Було три стоянки в районі варшавського на одній ювант побудували, на іншій формулу, і пасаж...тепер проблема виникла? А ті хтоцю проблему зробив ще живі от чим має прокуратура займатись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus