USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку провели перше тренування на єдиному в Україні легкоатлетичному стадіоні для метань

8 Липня 2020 12:27
У новозбудованому секторі для метань, що знаходиться на території ЛНТУ на вулиці Львівській, провели перше тренування.

Про це розповів Суспільному тренер Володимир Сахарук.

На перше тренування прийшло троє спортсменів.

«Без цього сектору досягнути високих результатів було б дуже важко. Мені вдалося без нього, але треба було їздити по всіх усюдах», – розповідає тренер.

Легкоатлет Дмитро Кальков раніше тренувався у центральному парку Луцька.

«Там їхали ноги, можна було травмуватися і ми майже не готувалися до будь-яких змагань. А зараз тут чудовий сектор і можна готуватися навіть на Олімпійські ігри», – каже спортсмен.

Наразі це єдиний центр в Україні, де можна метати диск, молот, спис та ядро, розповів викладач фізичної культури Сергій Савчук. Вартість будівництва майже 2 мільйони гривень – долучилися університет, Федерація легкої атлетики України, благодійники та спортсмени.
Нагадаємо, стадіон для легкоатлетичних метань відкрили у Луцьку 2 червня на базі Луцького національного технічного університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Заробітчанин Показати IP 8 Липня 2020 13:41
Або вони дуже близько метають, або паркан людей знаходиться ну дууууже близько)))
суспільна якість Показати IP 8 Липня 2020 16:00
районна Луцька ДЮСШ № 3 - не має такої школи.
Їван з Гнідави Показати IP 8 Липня 2020 16:12
Інформація розмита ! Дійсно віриться, шо обладнання та інвентар - сертифіковані. Але сам стадіон по забезпеченню і дотриманню норм, по рівню благоустрою, штучного освітлення, забезпеченню технічними допоміжними приміщеннями, трибунами для глядачів,- тобто відповідності параметрам легкоатлетичного стадіону - здається мені є, і не одне, питання ! А огорожа і трав'яні залисини - то взагалі капєц. Половину роботи - показувати не можна !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus