USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку провели рейд з ліквідації реклами наркотиків

7 Липня 2022 16:58
Сьогодні відбувся черговий спільний рейд Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області, Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України, КЗ «Луцький міський молодіжний центр» та ГФ «Дефендер» щодо зафарбовування та ліквідації написів з адресами сайтів та телеграм – каналів, де можна замовити наркотики.

Про це інформують муніципали.

Під час рейду написи з адресами сайтів та телеграм каналів були зафарбовані за адресами:

– просп. Перемоги;

– вул. Гулака-Артемовського;

– вул. Привокзальна;

– вул. Клима Савура;

– вул. Стрілецька.

«Реклама наркотичних засобів на фасадах будинків, парканах, установах та організаціях різної форми власності – такими є прикрі реалії сьогодення українських міст, зокрема і міста Луцька. Більшість з нас, неодноразово бачили на перший погляд нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики.

Протягом останніх декількох років силами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, громадських організацій, комунальних служб, органів поліції та мешканців міста неодноразово проводились заходи та акції по зафарбовуванню та ліквідації написів з рекламою наркотиків.

Спільна робота з виявлення та усунення написів з посиланням на адреси сайтів, телеграм – каналів та відповідних позначок буде продовжена і надалі», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fen Показати IP 7 Липня 2022 21:08
На Привокзальному пройдіться по підвальних приміщеннях
Рейдери Показати IP 8 Липня 2022 16:06
Ці ваші рейди є зустрічним актом вандалізму збоку муніципальних служб. Невже не зрозуміло, - допоки закладники не перестануть робити закладок та до тих пір, поки в них не пропадуть клієнти, ці надписи будуть з'являтися на стінах регулярно. Потрібно боротися з причинами, а не з наслідками. Відтак чи не було би краще ловити самих закладників та їхню клієетеллу? Чи може правоохоронні органи не знають, де саме це відбувається у Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus