USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку провели в останню дорогу загиблого захисника Сергія Сафронова

30 Травня 2022 15:03
Сьогодні у Луцьку під бій церковних дзвонів прощалися із армійцем Сергієм Сафроновим. Панахида відбулася у кафедральному соборі Святої Трійці.

Про це інформують на сайті міської ради.

До молитви за упокій душі убієнного разом із родиною, небайдужими лучанами та військовиками, доєдналися Луцький міський голова Ігор Поліщук та окремі депутати міської ради.

Сергія Сафронова мобілізували 1 березня на посаду командира стрілецького відділення 2-го окремого стрілецького батальйону. А загинув Герой, захищаючи цілісність країни, 23 травня в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Під час прощання з військовим священик, який очолив чин похорону, зазначив: «Сергій віддав життя за нашу незалежність, за нашу свободу, за можливість жити під небом, де не літають кулі. Маємо це цінувати, бо це надзвичайна жертовність. Не переставайте молитися за його душу і Бог оселить загиблого у Царстві своїм. Лише молитва і щира віра допоможуть іншим воїнам здолати загарбника. Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять, честь і шана нашому Герою!»
Коли труну з тілом Сергія Сафронова винесли на Театральний майдан, усі, хто на той момент крокував у справах, стали на коліна, віддаючи почесть загиблому солдату. А військовий оркестр виконав гімн України.
Потому процесія рушила до Гаразджі. Там місцем вічного спочинку для армійця стане Алея почесних поховань.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя! Вічна пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus