USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змагалися в пам'ять тренера з карате Сергія Трикоза

5 Листопада 2016 18:18
Більше сотні спортсменів із Волині зібралися на змагання, аби вшанувати пам'ять видатного волинянина Сергія Трикоза. Для багатьох підопічних він був не лише тренером, а й духовним наставником.

Відкритий чемпіонат та першість області пам'яті видатного тренера з карате Сергія Трикоза відбулися сьогодні, 5-го листопада, в Луцькому національному політехнічному університеті.

Своїх вихованців привів на змагання учень Трикоза Олександр Панасюк, який тепер продовжує справу свого тренера.

“Сергій Трикоз підготував багато спортсменів всеукраїнського та міжнародного рівнів з карате та рукопашного бою. Я теж у нього тренувався. Він не лише спортивним тренером був, а й наставляв нас, вчив життя. Більше того, він один з тих, хто розпочинав розвиток єдиноборств на Волині”, - розповідає Олександр Панасюк.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Сергій Олександрович Трикоз виховав у Луцьку сотні каратистів, свою тренерську діяльність продовжував до останніх днів життя. Борючись із важкою недугою, він поїхав на лікування у Харків. Втім, після важкої операції обірвався тромб.

Зауважимо, що в честь Сергія Трикоза на Волині назвали клуб східних єдиноборств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 5 Листопада 2016 23:11
Він був як батько для своїх вихованців, дякую тобі сенсею.
Знайомий Показати IP 6 Листопада 2016 09:47
Чудова і дуже порядна людина. Вічна пам'ять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus