USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хокей: «Луцьк» отримує першу перемогу в сезоні

2 Березня 2015 08:00
Перемогою фактичних господарів майданчика завершився перший матч другого туру Волинського чемпіонату на Кубок Гербор – БРВ з хокею між ХК «Луцьк» та ХК «Ковель».

ХК «Луцьк» - ХК «Ковель» - 12:2 (3:1, 4:0, 5:1)

Дебютну шайбу у сезоні лучани забили вже на 1-й хвилині гри. Автором взяття воріт став Євген Воробйов. До середини періоду рахунок став розгромним, але ковельчани знайшли чим відповісти. Гол Владислава Горпинюка на 15-й хвилині трішки заспокоїв гру – 3:1.

У другій 25-хвилинці лучани стали інтенсивніше атакувати. Зі швидкими атаками дійсних чемпіонів Волині старався впоратись воротах ковельчан Вячеслав Рейкін, але чотири голи таки пропустив – 7:1. Хоча гравці ХК «Луцьк» зробили 21 кидок за період.

Третій відтинок гри теж пройшов за домінування господарів, та команда з «міста залізничників» знайшла сили ще на одне взяття воріт. На 53-й хвилині відзначився Микола Гусак – 7:2. Далі забивали тільки лучани. Найкращим бомбардиром матчу став Олександр Подзезей, оформивши покер (14-а, 27-а, 39-а та 53-я хвилини). Дубль на рахунку Вадима Бесараба (5-а, 60-а хвилини) та Сергій Русанов (32-а, 74-а хвилини).

«Про себе хочу сказати: перший період – провальний, другий – нульовий, третій не знаю, - критично коментує свою гру воротар ХК «Луцьк» Сергій Тітов. - А команда загалом непогано зіграла. В першому періоді трохи розігрівалися, а з другого почалась активніша гра».

В іншому матчі туру рівненський «Фаворит» зіграє з «Нетішином».

Нагадаємо, в першому турі Волинського чемпіонату на Кубок Гербор – БРВ «Фаворит» переміг «Володимир» - 9:4.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ет Попов! Показати IP 2 Березня 2015 10:28
Стара гвардія в зборі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus