USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пройшов Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби

20 Березня 2021 18:43
Сьогодні, на проспекті Волі у Луцьку, стартував Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби, організований Федерацією легкої атлетики Волинської області спільно з Луцькою міською радою та органами виконавчої влади Волинської області.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

У змаганнях взяли участь спортсмени-члени ФЛАУ, заявлені від територіальних федерацій з усієї країни.

Змагання проходять у категоріях серед чоловіків та жінок на дистанцію в 35 км, 20 км; серед юніорів U20 – 10 км; U18 – 10 км (юнаки), 5 км (дівчата); U16 – 3 км (юнаки), 2 км (дівчата).






«Дуже приємно, що змагання такого рівня вчергове проходять у нашому місті. Я хочу подякувати сьогодні Федерації легкої атлетики України за таку увагу до нашого міста, за те, що щороку в нас відбуваються знакові, потужні змагання загальноукраїнського та міжнародних рівнів. Переконаний, що у співпраці федерації, міської та обласної влад, ми зможемо забезпечити проведення змагань і вищого рівня.

Ми, в свою чергу, цінуємо та поважаємо наших спортсменів, виділяємо кошти на підтримку Федерації. Торік двоє спортсменів-легкоатлетів отримали квартири по програмі фінансування житла, яка реалізовується Волинською обласною та Луцькою міською радою», - розповів міський голова Ігор Поліщук

Потому учасників змагань урочисто нагородили за зайняті 1-3 місця у своїх номінаціях.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 20 Березня 2021 20:22
А чи не могли б ви ходити у парку чи на стадіоні?
Пенсіонери Показати IP 20 Березня 2021 20:34
А в майбутньому після реконструкції простекту Волі можна буде продовжити трасу аж до Київського майдану, а не тільки до вул. Шопена і провести чемпіонат світу !
Андрій Показати IP 20 Березня 2021 22:14
Не розумію проведення чемпіонату на Волі: 1) Стан проспекту Волі може призвести до травматизму спортсменів 2) Судячи з кількості глядачів та бажання лучан долучитись до цього заходу його можна було проводити на трасі в с. Боратині або Липляни там і руху громадського транспорту не заважало б і траса там набагато краща ніж пр. Волі.
Спорт - то життя ! Показати IP 21 Березня 2021 11:46
То є круто, бо кількість спортсменів рівна кількості глядачів, рівна кількості журналістів і, відповідно, рівна кількості чиновників з міськради !
Шут Показати IP 21 Березня 2021 13:02
Завжди знайдеться Лучанин, котрому все не так.
Експерт Показати IP 21 Березня 2021 14:24
Я такий вид спорту называю по факту грошей на маршрутку не хватило!
Vic Показати IP 21 Березня 2021 19:00
Молодці, нехай змагаються і розвиваються. Сподіваюсь жодні ноги спортсменів від вибоїн не постраждали :-)
Громадянин Показати IP 21 Березня 2021 19:14
Скажіть який сенс цього чемпіонату? По кругу бігають 10 людей, то так можна було кільце на Шевченка перекрити і хай бігають. А чого така дискримінація для всяких бігунів, ходунів завжди перекриють все, а як для авто мото спорту то навіть говорити не хочуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus