USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку – завершальний день чемпіонату зі спортивної ходьби. Фото

11 Березня 2018 12:45
Зі змагань на дистанції у 35 кілометрів серед дорослих і молоді розпочався другий день всеукраїнських легкоатлетичних змагань у Луцьку.

Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів стартував 10 березня в обласному центрі Волині та завершиться сьогодні.

Упродовж 11 березня в самісінькому центрі міста, на проспекті Волі, який завчасу закрили для автомобільного руху, атлети змагатимуться в ходьбі на дистанції у 2 (серед дівчат U 16), 3 (серед юнаків U 18), 5 (серед дівчат U 18), 20 (серед жінок) та 35 кілометрів (серед чоловіків, жінок і молоді).

Відзначимо, що саме цей чемпіонат відкрив легкоатлетичний сезон на Волині. Загалом на змагання до Луцька приїхали приблизно 300 осіб – це спортсмени та їхні тренери, а також учасники делегацій.

Нагадаємо, цей чемпіонат є відбірковим змаганням на командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби, який за півтора місяця відбудеться в Китаї. Тож у атлетів, зокрема і волинських, є можливість потрапити в склад жіночої, чоловічої та юніорських збірних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 11 Березня 2018 14:09
Вже задовбали ті спІртсмени, через яких центр міста перекритий. Для чого тоді в Луцьку стадіон?! Тільки щоб концерти всяких віників проводити?! Хай там бігають, а не заважають руху в центрі міста!
Дмитро Показати IP 11 Березня 2018 20:32
Шановний Українець,вони не бігали ,а ходили!І Чемпіонат України ,не так вже і часто проходить у Луцьку!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus