USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк: як подолати стрес родичам воїнів АТО

12 Вересня 2014 16:11
Соціальний проект «Анти Стрес Zone», орієнтований на сім’ї, члени яких перебувають у зоні АТО, розпочали в Луцьку. Так, художниця і психолог хочуть допомогти рідним воїнів АТО подолати стрес і позбутися впливу негативних емоцій завдяки мистецтву.

Перше заняття арт-терапії відбулося сьогодні, 12-го вересня.

Арт-терапія - це спеціальні зайняття: малюнок, графіка, ліплення, робота з піском, тканиною. З учасниками проекту працює художниця Марина Лактіонова та арт-психолог Ольга Созонік.

«Проект орієнтований на молоді сім’ї, члени яких перебувають у зоні АТО. Сьогодні вже відбулося перше зайняття «Відчути гармонію внутрішнього світу», на яке прийшло шість жінок, чоловіки яких захищають Батьківщину на Сході України. Були дві вагітні жінки і чотири молоді мами з дітьми. Головна мета цього проекту – зменшити стресову напругу в людей, емоційно розвантажити їх і негативну енергію спрямувати у позитивне русло через мистецтво. Однак сьогодні ми ще побачили, що ця арт-терапія потрібна не лише тим сім’ям, рідні яких воюють, а й волонтерам, журналістам, адже вони теж ледь не щоденно бачать трагедію і біль. Тому вирішили провести зайняття і для всіх охочих», - розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Зайняття проводитимуть для сімей воїнів АТО по суботах з 11.00 до 17.00 у Луцьку в приміщенні РАЦСУ за адресою проспект Соборності, 18, ліве крило, ІІ поверх. Для усіх бажаючих у четвер з 16.00 до 18.00 за тією ж адресою.

Арт-терапія безплатна для всіх.

Проект «Анти Стрес Zone» триватиме з вересня по жовтень.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ БІЙЦІВ АТО ОБСТЕЖУВАТИМУТЬ БЕЗКОШТОВНО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
умка Показати IP 12 Вересня 2014 18:21
Требя взяти канхувету РАШ_энка и почати те кахувети кушать .та стресс пройдет.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2014 20:48
ще мона соснути в бандери...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus