USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські студенти, чиї батьки загинули в АТО, вчитимуться безкоштовно?

2 Вересня 2014 14:54
Студентів-платників, батьки яких загинули у зоні АТО, ймовірно переведуть на державну форму навчання.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 2 вересня, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Так, під час наради він заговорив про соціальний захист сімей загиблих військовослужбовців.

«Кому потрібне паливо на зиму – підвезіть, кому треба зробити невеличкий ремонт у оселі - зробіть», - звернувся він до відповідальних за соціальну допомогу родинам загиблих бійців АТО, у тому числі до свого новообраного заступника Світлани Мишковець.

У контексті цієї розмови він зауважив, що волинські посадовці підніматимуть питання стосовно переведення студентів, які втратили когось із членів сім’ї під час виконання антитерористичної операції, з платної на безплатну форму навчання. Те ж саме говорили й про забезпечення соціальною допомогою найменшеньких – діток, які відвідують дитячі садочки.

Водночас, губернатор доручив начальнику управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігорю Ващенюку окрім матеріальної та фінансової підтримки, звернути увагу й на моральну підтримку сімей, члени яких захищають цілісність України, беручи участь у АТО, а також розпочати роботу із питань надання психологічної реабілітації військовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анна Показати IP 2 Вересня 2014 18:21
Правильне рішення. Можуьб наші багаті чиновники, судді, прокурори, митники взяти собі по 5 чоловік і не позначиться на статках, навіть не помітять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus