USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку припинили подачу тепла офіційно

6 Квітня 2016 15:32
Відсьогодні у Луцьку припинили подачу тепла. Натомість, лучани переконують, що гарячу воду у житлових приміщеннях відключили уже давно.

Про офіційне завершення опалювального сезону в обласному центрі стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 6 квітня.

Так, у відповідності до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, у зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб вище +8ºС, луцькі обранці громади прийняли рішення про припинення опалювального сезону 2015-2016 років в Луцьку.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що середньодобова температура поступово підвищується, відтак, на Волині вирішили закінчити опалювальний сезон.

Окрім цього, 29 березня Рішення про призупинення опалювального сезону у місті у зв’язку з погодними умовами та зверненнями громадян ухвалили під час виконкому. Тоді директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький повідомив, що, відповідно до прогнозів, температура повітря найближчими днями становитиме до 19 градусів. Отже, департамент підготував розпорядження про припинення опалювального сезону з 30 березня. Якщо ж трапляться природні катаклізми чи раптове зниження температури, у рішенні лишають можливість поновлення опалення у цьому сезоні (без рішення виконкому). Рішення пропонували ухвалити також з метою економії оплати за спожитий природний газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus