USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку привітали тих, без кого не може обійтись жоден хворий

19 Вересня 2014 14:28
З нагоди професійного свята усіх фармацевтів, яке відзначають сьогодні, 19 вересня, у приміщенні волинської ОДА відбулись урочистості. Так, представники міської та обласної влади привітали успішних працівниців галузі та нагородили їх відзнаками й квітами.

Власну подяку фармацевтам висловив начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк, який зауважив, що фармація – це більше, ніж просто бізнес. Він наголосив, що у порівнянні з іншими областями, цінова ситуація на фармакологічному ринку Волині - значно краща. Головний медик області подякував «винуватцям» урочистостей за допомогу бійцям у зоні АТО і за хорошу співпрацю з органами влади.
Скористався нагодою подякувати фармацевтам за небайдужість до прохань громади й голова ОДА Володимир Гунчик. Він наголосив, що у загальному сума коштів, виділена у різних напрямках фармакології області на підтримку вояків у зоні АТО, перевищує півмільйона гривень.
«12 серпня у нас відбулась робоча зустріч з фармацевтами області. Вона була викликана складною ситуацією із забезпеченням вояків медикаментами. Всі представники фармації області досить схвально віднеслись до пропозицій. Уся наша спільна робота має дуже великий позитив, бо і волонтери, і громадськість оцінили цю роботу. Адже, окрім зброї, вояки потребують і ліків. Фармацевти реалізовували волонтерам медпрепарати по собівартості. Сьогодні, користуючись нагодою, хотів би подякувати вам за небайдужість до прохання громади. Багато треба зробити для того, аби спільними зусиллями завершити почату роботу», - звернувся високопосадовець до присутніх у залі представників «аптечної» галузі.

Він зауважив, що уже розпочали роботу із створення реабілітаційних центрів, адже «левова» частина вояків потребує серйозної медико-психологічної допомоги.

З нагоди професійного свята звернувся до фармакологів й голова облради Валентин Вітер:

«Ваша професія - дотична до медицини. Це така наука, яка займає половину медичної галузі. Без вас не може обійтися жодна людина, яка чимось захворіла. На Волині галузь працює цілодобово. Особиста подяка від мене й усіх «волинян» керівникам аптек, які допомогли військовим у зоні АТО. Ви даруєте людям здоров’я, тож і самі будьте здорові. Нехай над вашими головами буде мирне небо», - сказав посадовець.
Тож, від Волинської ОДА подяку отримали найуспішніші фармацевти Волині та Луцька: Оксана Тиндик, Ірина Літвін, Людмила Ющук, Тарас Монць, Тетяна Ясницька, Уляна Базюк, Марія Батюк, Анатолій Ведьмов, Наталія Доброгурська, Людмила Марценюк, Оксана Миселюк, Людмила Самойленко, Людмила Себорчук, Оксана Сідовська, Мирослава Шкара, Ольга Клецька та Аллла Старушик.

Від облради Волині відзнаки отримали: Світлана Попова, Сергій Мисковець, Ляшук Олександр, Вікторія Сенейникова, Віктор Дудас, Сергій Теслюк, Наталія Кацаман, Оксана Смалюк, Тетяна Кулик, Тетяна Семенова.

Подяки від Луцького міського голови вручили: Дарині Верещук, Наталії Касюк, Галині Каширець, Ірині Мирончук, Світлані Осадчук та Ірині Скрипник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оля Показати IP 19 Вересня 2014 15:03
Сама корумпована,здирницька галузь.Скоро ми без них точно обійдемося,бо за нашу пенсії і зарплати не купимо пігулок до голоси. А вже за інші говорити нічого.Це галузь, яка наживається, сколочує достаток на горі і сльозах людей.Мої каплі,які мені необхідні кожен день вартують 300 грн. Пенсія 1000.Дай Боже вам так жити,як живе 90 про. людей України
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 15:04
Які годовані,ситі,вельможні пики,дійсно на горі людей багатіють.Більше немає слів. Бог все бачить і чує.
наталія Показати IP 19 Вересня 2014 15:12
кожен хворий не може обійтися без лікаря або пігулок
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 15:34
так лікарні в нас стали заробітчанами ,а не професіоналами. . ))) .Реформували б в же ту медицину.А те що нагороджують свій свого це всім відомо. Є лікарі , але їх на пальцях рахуєш. Медицина сьогодні це бізнес. Нажаль....
аяяй Показати IP 19 Вересня 2014 16:08
які це фармацевти ? це звичайні спекулянти,які втридорога перепродують ліки !!!!!!!!!!!!!! Але ,звичайно, і серед них є вийнятки,єдина аптека музей яка сама виробляє ліки от їх потрібно привітати і нагородити
вторая Показати IP 20 Вересня 2014 11:27
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 20 Вересня 2014 17:09
А Волинська влада ніби не знає, що фармацевтична мафія існує. Ми ж бачимо, що не виявляє і не карає, а вітає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus