USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку разом із пеньками викорчували тротуар

1 Червня 2017 12:13
Лучани скаржаться, що на вулиці Гетьмана Мазепи зруйнували пішохідну доріжку, викорчовуючи пеньки. Із проханням відновити дорожнє покриття звернулися в міську раду.

Відповідний депутатський запит озвучив Сергій Була під час засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

«До мене звернулися мешканці вулиці Гетьмана Мазепи. Люди розповіли, що працівники, які викорчовували пеньки, зруйнували асфальтно-пішохідну доріжку, що створює чимало дискомфортну для мешканців. Тому лучани просять відновити її», - інформував депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ПІСЛЯ КРОНУВАННЯ ДЕРЕВ ЛИШИЛИСЯ ТІЛЬКИ СТОВБУРИ

Свій запит Сергій Була адресував виконувачу повноважень Луцького міського голови Ігорю Поліщуку. Більшість депутатів підтримали звернення, аби проблему вирішили.

Нагадаємо, що цього року на ремонт дворів і прибудинкових територій Луцька виділили більше 40 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
( ! ) Показати IP 1 Червня 2017 15:00
А як його ше по другому можна викорчувати, шоб не пошкодити тротуар ? Мона, правда, було попробувати протягнути його крізь земну кулю і витягнути десь в Америці у лісі, а дзюрку потім піском засипати. Зато на вулиці в Луцьку тротуар цілий би зостався ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus