USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку разом із симфонічним оркестром виступили рівненські рокери

14 Березня 2015 19:00
До Луцька завітали рокери із сусіднього Рівного ManGust, які виступили спільно з симфонічним оркестром SoundBliss.

Мега-драйвовий та, водночас, ліричний концерт відбувся учора, 13 березня, о 19:00 у стінах Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Так, окрім колориту, сили, лірики та драйву концерту, особливий «респект» від глядацької зали отримав цікавий мікс із молодих рокерів із гурті ManGust, у поєднанні з симфонічною музикою.

Під час всього музичного вечора у виконанні музикантів прозвучали давно знані і улюблені поціновувачами якісної музики хіти «мастодонтів» світової сцени Depeche Mode, HIM, Evanescence, Muse, Tina Turner, AC/DC, Rammstein, Nirvana, Metallicа, Scorpions та інших.

Окрім насолоди від пісень, луцькі меломани мали змогу зробити свій внесок у перемогу України в невизнаній війні, адже у концертному холі стояла скринька, у яку всі охочі змогли пожертвувати кошти для допомоги полку «АЗОВ». До слова, оркестр уже не вперше виступає у Луцьку. Зокрема, справжні професіонали потішили лучан феєричним виступом у грудні 2013 року.

«Лише нещодавно оговталась від травми ноги, тому, певно що, під час концерту вистрибувати не змогла би. Однак хлопці настільки запалювали, що під кінець заходу ноги мимоволі підтанцьовували у такт музиці», - усміхається любителька року Ірина, яка разом із подругою прийшла послухати давніх знайомих музикантів, але у трішки незвичному амплуа. І хоча аншлагу у залі не було, але ті, хто все ж завітав на виступ, залишились дуже задоволеними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 14 Березня 2015 19:53
Любопытно, почему любовь к езде на мотоцикле считается достоинством в музыкальной культуре?
Андрій Показати IP 14 Березня 2015 23:20
Кращий концерт ніж Бревіса. Молодці. Правда, одну пісню соліст виконав не попадаючи в ноти. Так робити не можна.
був там до Андрій Показати IP 15 Березня 2015 01:44
А яку?
Андрій до був там Показати IP 15 Березня 2015 02:25
Я запам ятовую тільки позитивні моменти. Подивлюсь відео - напишу. До речі, це Аверс знімав чи Волинське? І коли буде в ефірі? Хтось знає?
орг до Андрій Показати IP 15 Березня 2015 03:17
зйомку робили Рівненські телевізійники
був там до Андрій Показати IP 15 Березня 2015 11:37
В принципі правильний підхід. Бо я захопився музикою настільки, що й не почув;-)
Катюша Показати IP 15 Березня 2015 09:51
концерт взагалі бомба=)))))))) навіть не очікувала що так буде, друзі просто в шоці!!!!!! Річард поразив наповал, також хлопець який співав рамштайн а коли диригент взяв скрипку я ледве не закохалася)))) P.S. ходили з друзями також на бревіс, і зробили висновок що їм ще далеко! ВИ СУПЕР!!!!!!!ХОЧУ ЩЕ!!!!!!
петро Показати IP 15 Березня 2015 13:32
Це концерт аматорів-балалайщиків для сотні друзів. От і лиють шоколад. Ні вокалу-все поза нотами,ні музики-гітари приблизно з оркестром звучать,у виконанні сміття і розбіжності. Звук взагалі не нелаштовано-одне дирчання гітар і бамкання барабанів у ''кривому'' виконанні. Халява і халтура. Іх з великоі сцени треба гнати. Іх місце в сільських клубах і то на репетиціях.
Діма до петро Показати IP 15 Березня 2015 15:16
Я взагалі сумніваюсь, що ти на концерті був. Скоріш за все ти один з андеграундних музикантів. І взагалі критика це дуже добре - я думаю що ці хлопці та дівчата попрацюють над тим щоб наступні концерти були ще на вищому рівні. П.С. - враховуючи вартість квитків концерт був шикарний і вони відпрацювали кожну оплачену гривню глядачів.... вони принаймні постарались і зробили величезний кусок роботи - буду ходити і надалі на їхні концерти якщо такі будуть
петро до Діма Показати IP 15 Березня 2015 17:09
Ходи.якщо вони ще раз захочуть влетіти в грошах. От,може,як добре позаймаються,попрацюють років зо два,може, тоді і виступлять достойно.
Діма до петро Показати IP 15 Березня 2015 17:57
точно в тебе щось особисте шодо цього концерту чи колективу))))
Віка до Діма Показати IP 16 Березня 2015 22:32
на жаль, не була на концерті, але чому всі так накинулися на Петра? цілком можливо, що з професійної точки зору музиканти "не дотягували"
Олексій до петро Показати IP 19 Березня 2015 18:50
влітають в грошах ті в кого їх немає. а ті в кого вони є - інвестують
aleksa до петро Показати IP 17 Березня 2015 09:51
Так само можна коментувати будь який захід, на якому не був присутній, та ще й "маєш зуб на учасників"... тоді мало того, що шоколадом не "полиєш", а обіллєш субстанцією гіршою за гатунком...Самопафос - неше все!)) А місце в сільському клубі, до речі, треба ще заслужити - дєрзай Петь!!!
Анонім Показати IP 18 Березня 2015 19:13
Бревіс пишеться з великої літери тому що це є колетив!!!!!!BREVIS!! спасибі Луцьк)))
Петро Свіст Показати IP 18 Березня 2015 23:09
Був на концерті, отримав задоволення. Все було гарно і достойно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus