USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку релігійна громада зведе чотири дитячі будинки

22 Липня 2020 13:02
Релігійна громада Євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» має намір звести чотири дитячі будинки сімейного типу.

Про це йшлося 22 липня під час дистанційної позачергової 88-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про надання релігійній громаді Євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування громадських та релігійних організацій на вулиці Балакирева (площа земельної ділянки – 0,5 гектара).

Як пояснив депутат, радник міського голови Ігор Поліщук, ця земельна ділянка передбачена під будівництво дитячих будинків сімейного типу.

Він звернув увагу, що ця релігійна фундація вже звела на території Волинської області десять дитячих будинків. У її планах – звести чотири такі будинки в Луцьку, по одному-два – у Ківерцях і Горохові.

«Релігійна громада будує дитячі будинки безкоштовно і дуже швидко. Тому маю надію, що вже наступного року вони будуть відкриті в Луцьку», – сказав депутат.

Обранці громади підтримали проєкт рішення.
План земельної ділянки
План земельної ділянки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 22 Липня 2020 13:29
Православні не можуть, то сектанти зведуть, чому б ні? І перекинуть ваших дітей в свою ідеологію
Ага до Микола Показати IP 22 Липня 2020 14:41
всі вони мізкопромивачі, будь-яка релігія це психологічний наркотик!
лучанка Показати IP 22 Липня 2020 15:08
Перепрошую, соромлюсь запитати, це яка така у них ідеологія, із за якої краще б діти лишались нікому не потрібними, аби лишень не "перекинути" їх туди? Поясніть, будьте добрі, ґрунтовно.
Сс Показати IP 22 Липня 2020 20:36
Дуже проста в них ідеологія - бути нормальними людьми.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus