USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку розірвали договір з перевізником маршруток № 9а та 17а

18 Грудня 2019 11:22
У Луцьку через численні порушення розірвали договір з перевізником, що працював на маршрутах № 9а та 17а.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 18 грудня.

Зі слів начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, за станом на сьогоднішній день, перевізник здійснив більше трьох порушень за маршрутами № 9а, 17а, що зафіксували у відповідних документах.

«Враховуючи зазначене, пропонуємо розірвати договори на перевезення пасажирів із зазначеним у проекті рішення перевізником та оголосити конкурс на перевезення пасажирів по маршрутах № 9а, 17а», - зауважив головний транспортник міста.

Нагадаємо маршрутка № 9а «Полонківська – Липини» курсує у прямому та зворотному напрямках за наступною схемою: Полонківська, Межова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, автодорога М-19, с. Липини (місця міжзмінного відстою в с. Липини та на вул. Полонківській).

Маршрутне таксі № 17а «Центральний ринок – Завокзальний ринок» курсує у напрямку: Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Конякіна, Гордіюк, Карпенка-Карого, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець (місце міжзмінного відстою на вул. Ковельській перед поворотом на вул. Глушець).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 18 Грудня 2019 11:38
Імітація бурхливої діяльності, не більше! Розірвали з тим, хто і так не їздить. З АТП-Луцьк за невловиму 23-тю коли розірвете???
Лучанин до Луцьк Показати IP 18 Грудня 2019 12:15
А 23 хоч і рідко, але зловити можна.
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2019 12:14
Внесіть зміну в схему руху маршруту №236, який замінив скасовані маршрути №9А та 9. І пустіть його через вулицю Мамсурова.
??? Показати IP 18 Грудня 2019 12:17
Ну і що кого це цікавить.Цікавить інше коли транспорт буде працювати.Степанов збережи лице піди на пенсію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus