USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку за порушення розірвали договір з перевізником на маршруті №3

28 Грудня 2021 11:52
У Луцьку на маршруті №3 за рік склали сім приписів про порушення умов договору перевізником.

28 грудня члени місьвиконкому вирішили розірвати договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з перевізником Макарчуком М. П.

Як йдеться у пояснювальній записці, перевізник неодноразово порушував умови договору. Протягом січня – грудня поточного року відділ транспорту Луцької міської ради видав 7 приписів про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів на маршруті №3: оплата за проїзд готівковими коштами, відсутність повного рухомого складу на об'єкті, не виконання водіями автобусів розкладу руху з регулярністю не нижче 95%, перевезення автобусами, які не зазначені у додатку до договору, відсутність необхідної інформації в салоні автобуса.

За результатами розгляду приписів перевізник надавав інформацію про усунення порушень, але кожна перевірка свідчила про інше.

Зокрема, під час перевірки, яку провели працівники відділу транспорту 14 грудня, було зафіксовано такі порушення: водій автобуса прийняв оплату за проїзд у готівковій формі у 7 пасажирів, на маршруті зафіксували роботу автобуса, не зазначеного у додатку до договору.

До проведення конкурсу та визначення перевізника перевізником на маршруті №3 призначили ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юра Показати IP 28 Грудня 2021 12:30
Преміум сервіс теж бере гроші за проїзд готівкою
Анонім Показати IP 28 Грудня 2021 16:15
Захотіли і знайшли порушення,всі беруть готівку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus