USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розкажуть «Правду про кандидата»

22 Жовтня 2014 18:45
На Волині громадську організацію звинувачують у розповсюдженні "чорного" піару.

Нагадаємо, як уже інформувало ІА Волинські Новини, Луцьком почали розповсюджувати газету «Правда про кандидатів», яка на думку кандидата у народні депутати від Блоку Петра Порошенка Романа Іванюка, вводить в оману виборців та є прямим антипіаром щодо кандидатів у народні депутати. Роман Іванюк каже, що на трьох сторінках його «облили брудом» і замовники цих статей – відомі.

Відтак, він звернувся у правоохоронні органи із вимогою розслідування порушення передвиборчої агітації по 22 округу. Кандидат обурювався, бо в газеті опубліковані фото із його особистого життя.

Інформаційне агентство Волинські Новини вивчило проблему, і спробувало відшукати джерела інформації, яка була опублікована в газеті. Як з’ясувалося, всі матеріали, використані у публікації, є у відкритому доступі в Інтернеті. Тож, вигадувати авторам, вочевидь, нічого не довелося.

Відтак, публікації більш схожі не на чорний піар, а на висвітлення способу життя кандидата, яке він абсолютно не приховував і афішував ще тоді, коли не думав про депутатство.

Редакції вдалося зв’язатися з Артемом Орловим, який зазначений відповідальним за випуск цієї газети. Він повідомив, що на всі питання ГО «БОЙКОТ» відповість завтра, 23 жовтня, під час прес-конференції. Причини випуску і інформацію, чи друкуватиметься ще - пообіцяли повідомити тоді ж.

До слова, Артем Орлов наголосив, що «Бойкот» - громадська організація, а не передвиборчий проект.

Власне, про час і місце проведення прес-конференції пообіцяли поінформувати згодом.

«Є багато моментів, які ми зможемо прокоментувати. На всі питання надамо відповідь», - переконує Артем Орлов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
СЕРГІЙ Показати IP 22 Жовтня 2014 18:54
ПРИСВОЇТИ БОНДАРЧУКУ АНДРІЮ ІВАНОВИЧУ ЕКС-ДЕПУТАТУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ПОЧЕСНОМУ ГРОМАДЯНИНУ ЛУЦЬКА ТА ВОЛИНІ МАЄ ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ 3-2СТУПЕНЯ ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ ЖУРНАЛІСТИКИ ПИСЬМЕННИК ДИТИНА ВІЙНИ ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ.МЕЦЕНАТ. ЗВАННЯ ГЕРОЙ УКРАЇНИ. ЗВЕРНЕННЯ ДО ГОЛОВИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ГУНЧИКА ВОЛОДИМИРА ПЕТРОВИЧА.
Pa30k Показати IP 22 Жовтня 2014 19:00
Ото ж креативно чувак пропіарився... шо надрукувати грошей вистачає...
Артем Показати IP 22 Жовтня 2014 23:05
Де хоча б одне погане слово про кандидата від олігарха Палиці Ірину Констанкевич і її технічних кандидатів. Чому критикують тільки її опонентів? Будь ласка, пропустіть цей комент
розум до Артем Показати IP 22 Жовтня 2014 23:14
А якщо немає поганого, то для вас дивно. Люди працюють і заслуговують,щоб їх обрали депутатом. Ірина Мирославівна - достойний кандидат.
)) Показати IP 23 Жовтня 2014 08:24
Хоть бы ради приличия разрешила пустить против себя хоть какой компромат, а то уж прям совсем все за ней подчистили …
Анонім до )) Показати IP 23 Жовтня 2014 09:11
То знайдіть компромат та напишіть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus