USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочинають облаштовувати каналізацію на Вересневому

10 Лютого 2015 12:44
З мешканцями мікрорайону міська влада обговорюватиме терміни облаштування господарсько-побутової каналізації.

Як повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час оперативної наради 10 лютого, завтра відбудеться зустріч із мешканцями мікрорайону Вересневе, де розпочинають роботи з облаштування господарсько-побутової каналізації. Також невдовзі передбачена зустріч з мешканцями Малоомелянівського житлового масиву щодо початку робіт з облаштування каналізації (зі слів міського голови, щодо етапів виконання цих робіт потрібно порадитися з мешканцями).

Окрім цього, міський голова доручив директору департаменту житлово-комунального господарства Івану Кубіцькому до кінця дня доопрацювати інформацію щодо прибудинкових територій, ремонт яких планують здійснити впродовж року.

Проект рішення із переліком відповідних вулиць підготують до чергової сесії міськради. До нього повинні, перш за все, увійти ті вулиці, прибудинкові території, на яких планували відремонтувати торік, а також декілька проспектів, облаштувати які хочуть у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 10 Лютого 2015 12:47
цікаво хто робить чорнуха чи стефанович? в нашого ж мера інших будівельників немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus