USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розроблять детальний план території на проспекті Волі

22 Липня 2020 23:43
Депутати надали дозвіл на розроблення проєкту детального плану території вздовж проспекту Волі в місті Луцьку.

Про це йшлося 22 липня під час дистанційної позачергової 88-ї сесії Луцької міської ради.

Як розповів керівник управління містобудування та архітектури міськради Веніамін Туз, мова йде про розроблення проєкту детального плану території вздовж проспекту Волі – від проїзду між будинками №52 та №54 на проспекті Волі і до вулиці Кременецької. Там знаходяться три земельні ділянки в приватній власності.

Забезпечити розроблення проєкту детального плану було доручено управлінню капітального будівництва міської ради. Управління має також визначити склад, зміст і порядок розробки та затвердження проєкту детального плану, а після його підготовки винести проєкт на обговорення громадськості, розгляд міської ради та виконавчого комітету міськради.
Схема генплану
Схема генплану
Водночас проєкт рішення Про надання дозволу на розроблення проєкту детального плану території вздовж вулиці Карпенка-Карого (від вулиці Лідавської до шляхопроводу на проспекті Перемоги) в місті Луцьку депутати не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народ з Вульки Показати IP 23 Липня 2020 10:34
Провокаційно-прогнозований крок ! У свій час така пропозиція вже була розроблена на замовлення одного стража закону з комерційним уклоном із ковбасним запахом. Але народ тоді був не поінформований і у зв'язку із ротацією того фіскала все зійшло на пси. А сьогодні фторе пришествіє ! Вилучення прибудинкових територій для ущільнення існуючої забудови в угоду бізнесових інтересів когось там і погіршення умов проживання жителів - призведе до праведного гніву елєкторату в переддень політичного дійства. Кінчайте не розпочинаючи !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus