USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розроблятимуть проект розширення сміттєвого полігону

23 Червня 2021 16:40
Для того щоб розширити полігон твердих побутових відходів, необхідно підготувати містобудівну документацію.

Рішення про надання дозволу на розроблення проекту детального плану території в районі полігону твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району ухвалили депутати міськради під час чергової 13-ї сесії.

Нагадаємо, у Луцьку хочуть суттєво збільшити площу сміттєзвалища. Як раніше повідомляв директор КП «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк, з 2015 року вивезення твердих побутових відходів збільшилося на 40%.

Цього року Луцька міська рада виграла грант, який дозволить придбати та встановити обладнання для очистки фільтрату на полігоні у с. Брище та провести інші заходи, пов'язані з поводженням з відходами. Загальний бюджет проекту – 310,5 тисячі євро.

Також у Луцьку планують підвищити вартість вивозу сміття до 22 гривень.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus