USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Біля Рівного понад півдоби палав сміттєвий полігон

12 Травня 2017 08:15
На околиці Рівного понад півдоби палав сміттєвий полігон: зайнялося триста квадратних метрів відходів.

Про це повідомляє ТСН.

Комунальники з пожежею самотужки не впорались, довелось викликати рятувальників. Ускладнював гасіння сильний вітер, який розносив осередки пожежі. Горіло сміття до 5 метрів вглиб. Наразі профільні служби встановлюють причини займання. Розглядають дві версії: самозаймання або ж підпал.


Нагадаємо, у червні минулого року масштабна пожежа спалахнула на Грибовицькому сміттєзвалищі піді Львовом: тоді загинуло кілька людей. Закриття полігону стало великою проблемою для місцевих комунальників, адже зникло основне місце для вивезення відходів.

Зазначимо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Окрім того, львіське сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району. Також у ніч на 29 квітня між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із Львівщини. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Кількома днями раніше 6 20-тонних фур вивантажили сміття поблизу Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus