USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розшукують свідків ДТП

18 Листопада 2016 11:22
Розшукують очевидців автопригоди, яка трапилася 9 листопада близько 18 години на вулиці Огієнка у Луцьку, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 9 листопада на вулиці Огієнка в Луцьку трапилась ДТП з потерпілими. Автомобіль «ВАЗ-210430» під керуванням 20-річного лучанина скоїв наїзд на 12-річного школяра. Хлопець переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, перелом правої гомілки і правого стегна, госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої лікарні.

Зі слів батька дитини, автомобіль, який збив його сина, належить Управлінню Пенсійного фонду України в місті Луцьку. На момент скоєння ДТП за кермом перебував водій, який віз начальника об’єднаного управління Тамару Козачук. Очільниця - відхрещується від звинувачень.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці просять очевидців цієї ДТП зателефонувати за номерами телефонів: (0322) 24-23-80, 050-25-78-918, 099-51-96-339 або «102»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Бее Показати IP 18 Листопада 2016 11:34
Треба карати тих, хто порушує правила - а саме переходить дорогу поза межами пішохідного переходу. І заставляти компенсувати всі збитки. Тоді потерпілих не буде.
Батькам Показати IP 18 Листопада 2016 11:40
Навчіть дитину переходити дорогу через пішохідний перехід, а не трах*йте мізки.
ми до Батькам Показати IP 18 Листопада 2016 15:24
Не суди і судимий не будеш! Срак*лиз тамари!
не Андрій Показати IP 18 Листопада 2016 12:14
як майже одночасно відписались Бее і Батькам, Вам там у пенсіному наказали відмазувати начальницю? лизуни)))
Ромма Показати IP 18 Листопада 2016 12:40
ПДР не досконалі самі по собі, а ще й кожен хоче обмежити їх дію своїм трактуванням. Так, дітей треба вчити, і не тільки дітей, а й постійно дорослі повинні пам'ятати в який час вони живуть. Інше діло що пішоходний перехід є умовним об'єктом сам по собі. Перехід пішоходів через нього особливо актуальний при інтенсивному русі транспорту. А коли в годину проїде одна-дві машини? Так, це крайнощі, але людина повинна розрізняти коли в який момент і де можна переходити дорогу. Дорогу зробила людина, автомобіль зробила людина, а тепер виходить що людина стала заручником цієї ситуації. Їздіть, літайте, але пам'ятайте що понад усе - людина! Тобто пішохід. Простенький приклад: ви рубаєте дрова, в вас в руці сокира, прийшов сусід. Що зробить нормальна людина, підкреслю, нормальна - покладе сокиру, тобто встане з ним на рівних, аби сокира не стала зброєю. Я маю на увазі щоб випадково не впала комусь на ногу. Автомобіль при наїзді на пішохода теж запросто підпадає під поняття зброї, тому з ним треба обходитись обережно і пам'ятати що ви серед людей, що ви взяли до рук небезпечну річ, яка може стати зброєю. Ті, хто думають інакше і є потенційними учасниками дорожніх пригод. Треба бути завжди обережними і навчитися уступати друг другу, а не вважати що ти пуп землі і тобі повинні всі кланятися. Тільки тоді буде порядок. А ту мадаму, яка була в четвірці, треба покарати ще більше, юристи в курсі.
не Андрій Показати IP 18 Листопада 2016 13:39
Ромма, в новинні 8 речень,а в твоєму коментарі 17 - вимагай в редакції ВН оплату за свої дописи
Клаус Показати IP 19 Листопада 2016 16:42
Не зрозумів при чому тут начальниця ПФ Козачук Тамара? Вона що керувала авто? Яка потреба їй відхрещуватись від ДТП. Що ви пишете недоумки. А якби там ще перебували пасажири? Яка її вина? Просто тупо хочуть збити бабло от і піджіймають галас. З таким же успіхом у причетності до ДТП можна звинуватити і керівника ПФУ в області Філіпчука Петра він і заплатить більше. Які ще потрібні свідки адже ситуація і так зрозуміла- винен водій він і має відповідати, а моральні та матеріальні збиткі після дловедення його вини відшкодовуютиься за рішенням суду. Не баламутьте народ,вивчайте закон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus