USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку можуть відновити будівництво у Старому місті

27 Квітня 2016 08:50
Луцька міська рада знову розглядатиме питання щодо ділянки на вулиці Кафедральній. Про це повідомляє Слово Волині з посиланням на депутата міськради Павла Данильчука.

Зі слів депутата, сьогодні на засіданні сесії Луцької міської ради розглядатиметься питання про чергове надання підприємству «Луцькмістобуд» земельної ділянки на вулиці Кафедральна,13. Мова йде про оренду на 5 років – під будівництво житлово-офісного центру.

«Це на сумнозвісних старовинних підземеллях, які мають статус пам’ятки», – каже Данильчук.

У проекті рішення йдеться:

1. Затвердити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Кафедральній, 13.

2. Надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛУЦЬКМІСЬКБУД» на умовах оренди земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вул. Кафедральній, 13 строком на 5 років площею 0,0779 га, кадастровим номером 0710100000:11:116:0004, згідно з додатком.

Нагадаємо, щодо ділянки на вулиці Кафедральна, 13 вже давно точаться суперечки, а тим часом вона перетворюється на смітник. Вже три роки на ній не ведуться роботи. Водночас, підземелля, яким уже 4 століття - руйнуються.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРОКУРАТУРА НЕ ПЕРЕВІРЯТИМЕ ОФОРМЛЕННЯ ПІДВАЛІВ НА КАФЕДРАЛЬНІЙ, 13

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що спір навколо ділянки на вулиці Кафедральній, 13 в Історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк» обростає новими паперами. Забудовник, з яким планували розірвати договір оренди, вже зареєстрував на цій ділянці нерухоме майно – незавершене будівництво. Чи законно видали документи в реєстраційній службі має розбиратися прокуратура. Тим часом, на думку експерта, у такий спосіб хочуть узаконити беззаконня. Зауважимо, що зараз ділянка в оренді мами нардепа Марії Поцілуй, а та, своєю чергою, віддала її в суборенду ТзОВ «Луцькміськбуд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 27 Квітня 2016 10:41
Тест на Порядність і Патріотизм депутатів. Бабло переможе? Думаю- так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus