USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку серед інфікованих на коронавірус – лише дорослі

13 Квітня 2020 17:23
Піл час сьогоднішнього засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обговорили питання поширення коронавірусу та боротьбу з ним, інформує Луцька міська рада.

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін та завідувач відділом ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Марія Білоножко почергово повідомили, що за вихідні в місті зафіксовано 7 нових випадків захворювання на коронавірус. Загалом в Луцьку 20 випадків. 6 хворих перебувають на лікарняних ліжках, а 13 лікуються амбулаторно. Всі хворі – дорослі люди, дітей до 18 років немає.

У семи лікарів міської клінічної лікарні завтра останній день самоізоляції. Повторні ПЛР-тести показали негативний результат на коронавірус. Попереду на медиків чекає ще один тест. Якщо результат не зміниться, то в найближчі дні вони зможуть повернутися на робочі місця.

Тим часом, правоохоронці разом з інспекторами департаменту муніципальної варти проводили профілактичні бесіди зі священнослужителями УПЦ МП, які порушили правила карантину.

Разом з тим, продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків. Лише за сьогодні в Луцьку знезаразили 34 кілометри доріг та 566 під’їздів.

Завершуючи засідання комісії, Григорій Пустовіт зазначив, що ситуація з коронавірусом буде погіршуватися, тому місту необхідно нарощувати позитивні кроки в боротьбі з цією хворобою. «Поза цим вірусом лише ті, хто старанно дотримується правил гігієни та відповідально ставиться до усіх правил карантину. Питання збереження здоров’я – це питання кожного з нас. Ця хвороба дуже підступна, тому розслаблятися ми не маємо права».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus