USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку шахраї хотіли забрати в підприємства три авто «на армію»

28 Березня 2022 10:37
У Луцьку невідомі чоловіки, називаючись представниками військової адміністрації, намагалися реквізувати три автівки начебто на потреби армії. Як виявилося, насправді вони не мають стосунку до Волинської військової адміністрації.

Про це повідомив керівник Єдиного комунікаційного центру Луцької міськради Сергій Рижков.

Він розповів, що на одне з підприємств Луцька прийшло двоє чоловіків і хотіли забрати три приватних авто. Невідомі заявили, що вони начебто є представниками військової адміністрації. Проте це виявилось брехнею.

Сергій Рижков записав розмову з цими шахраями на відео. Назвати своє прізвище невідомий чоловік відмовився. Він кілька разів переходив з української мови на російську, переконував, що є представником військової адміністрації. Також заявляв, що всі питання вирішуватиме з власником автівок.

Як повідомив Сергій Рижков, дані чоловіків, які хотіли привласнити автівки, повідомили в поліцію.

Тож він закликав підприємців при незрозумілих і незаконних діях не боятися і телефонувати на лінію «102» або в Єдиний комунікаційний центр 0505551006.
До слова, відповідно до наказу голови Волинської військової адміністрації, в області створена робоча група з розгляду питань примусового відчуження або вилучення майна у зв’язку із запровадженням та виконанням заходів правового режиму воєнного стану. Робоча група розглядає клопотання командування військових частин щодо погодження примусового відчуження або вилучення майна у зв’язку із запровадженням та виконанням заходів правового режиму воєнного стану в установленому законом порядку.

З 26 березня, відповідно до рішення голови ОВА, на Волині у п’яних водіїв вилучатимуть автотранспорт і передаватимуть його на військові потреби ЗСУ та іншим збройним формуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йО-МА-ЙО Показати IP 28 Березня 2022 10:50
Типовий гоп-стоп або дочекатися того кацапського прелюбодея і з двох стволів на місці вирішити проблему!
sms Показати IP 28 Березня 2022 11:41
А що далі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus