USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку – шість суперлігових матчів з волейболу

15 Квітня 2015 13:56
У Луцьку 15-17 квітня відбудуться матчі другого етапу Суперліги серед команд другої четвірки. На домашньому майданчику «Континіум-Волинь-Університет» прийматиме рівненську «Регіну-МЕГУ-ШВСМ», вінницький «Білозгар-Медуніверситет» та чернігівський «Педуніверситет-ОШВСМ».

Команди стартують з урахуванням бонусних очок, які вони отримали за результатами першого етапу. Так, Луцьку нараховується три бали, Рівному – два, Вінниці – один, Чернігову – нуль.

Фаворитами цього квартету справедливо вважається луцький «Континіум-Волинь-Університет». Тренер команди Богуслав Галицький і цих іграх вбачає можливість перевірити його команду на боєздатність та відібрати гравців до основного складу. «Те, що ігри другого етапу відбудуться, не може не тішити. Адже минулих два сезону їх просто не проводили, і ми, грубо кажучи, завершували сезон вже в березні, - каже Галицький. – У цих матчах, де суперники є не найсильніші, ми матимемо нагоду перевірити лавку запасних і визначитися, хто заслуговує на місце в основі».



Рівненська «Регіна» ще жодного разу не перемагала у лучанок у рамках Суперліги. Лише двічі рівнянки були максимально близькі до цього, але в «п’ятихатках» програвали. З луцькою командою «Регіна» поміряється силами у четвер, 16 квітня, о 17:00.



Вінницький «Медуніверситет» для команди Богуслава Галицького є дуже незручним суперником. За минулі два сезони вінничанки двічі вигравали у волинянок. Тому ігри з луцьким «Континіумом» будуть з інтригою. Ігри з подолянками відбудуться у п’ятницю, 17 квітня, о 12:00.



Найлегший суперник для усіх команд четвірки є чернігівський «Педуніверситет». Чернігівчанки цього сезону дебютували в Суперлізі і ще жодного разу не перемагали і навіть не набрали жодного залікового очка. З волинянками «Педуніверситет» зіграє у середу, 15 квітня, о 17:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus