USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

У Луцьку шукають перевізників на три маршрути. Вимоги – автобуси Євро-5

7 Квітня 2021 11:34
Через закінчення термінів договорів оголошено конкурси на перевезення пасажирів на трьох автобусних маршрутах.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 квітня.

Ідеться про приміський автобусний маршрут загального користування №101 «Жидичин – Луцьк (залізничний вокзал)», міський автобусний маршрут загального користування №12 «Єршова – Окружна» та автобусний маршрут загального користування №32 «Вересневе – с. Липини».

Як наголосив міський голова Ігор Поліщук, щодо міського маршруту №12 «Єршова – Окружна» та маршруту №32 «Вересневе – с. Липини» одна з вимог до перевізників – наявність автобусів Євро-5.

«Ми ставимо до цих маршрутів вимоги щодо автобусів Євро-5. Стараємося спонукати перевізників до переходу на нові автобуси, аби відмовлятися від тих маршруток, які на сьогодні давно вичерпали свій ресурс і знаходяться на межі експлуатації», – сказав він.

Конкурси відбудуться 15 травня. Із новими перевізниками договори заключать терміном на п’ять років.

Окрім того, на виконкомі було призначено тимчасового перевізника на маршруті №23а «с. Рованці (церква) – Адреналін Сіті». До проведення конкурсу перевезення здійснюватиме ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Попандопуло Показати IP 7 Квітня 2021 12:34
Дороги під ці автобуси, я так зрозумів, вже є...
Експерт Показати IP 7 Квітня 2021 19:22
Шукайте дальше, не для того Богданы покупали, что бы деньги на что нужное тратили, маршрутка это бизнес, на который никто лишние деньги не потратит, если оно не даёт большую прибыль
Заручник обставин Показати IP 7 Квітня 2021 23:43
На конях у возах скоро будете їздити, там викиди євро6-7

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus