USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку шукатимуть корупцію у купівлі хімікатів для очистки басейну

17 Лютого 2017 15:15
Переможцем торгів на придбання речовин для хімічної очистки води у басейні може стати фірма, яка запропонувала на 200 тисяч гривень вищу ціну, ніж конкурент.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 17 лютого.

Як поінформував заступник міського голови Юрій Моклиця, вчора закінчився тендер на хімічну очистку басейну. З його слів, вже з’являється інформація про можливу корупцію під час процедури. Зараз питання вивчають – є дві фірми, одна з яких подала меншу ціну за послуги (приблизно 150 тисяч гривень), інша на 200 тисяч більше. Закономірним було б, якби перемогла фірма, яка пропонувала меншу ціну послуг, але представники міського басейну та фірми, яка пропонує більшу ціну, переконують, що якість послуг буде значно вищою. Довести свою позицію вони матимуть можливість протягом наступного тижня. Процес вивчення питання обіцяють зробити публічним та оприлюднити всі необхідні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 17 Лютого 2017 15:25
Лучани! ми утримуємо дармоїдів у міській раді - які навіть не взмозі здійснити розрахунки вартості послуг та скласти економічно обгрунтований бюджет закупівлі. Заступникам міського голови треба включити мізки і нормально прописати вимоги до якості послуги у тендерній документації. Немає мізків - йдіть вулиці прибирати1
іван Показати IP 17 Лютого 2017 18:47
Хай би ще Моклиця пояснив для чого і яка користь від турнікетів в басейні за 100 тис.грн. За такими заступниками тюрма давно плаче...
! Показати IP 17 Лютого 2017 23:46
Це люди вчорашнього дня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus