USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку шукатимуть загадки «Країни У»

24 Січня 2015 09:32
Автомобільний квест, присвячений українському телешоу «Країна У» відбудеться сьогодні, 24 січня, о 21:00. Гра буде відбуватись у форматі «L», мінімального рівня складності, а тому може стати чудовим шансом на дебют лучанам, які до того ніколи не вправлялись у автоквестінгу, але хотіли би спробувати. До слова, нові команди, які не грали раніше, можуть брати участь у дійстві абсолютно безкоштовно.

Суть такого виду змагання як «автоквест» полягає у відгадуванні загадок і пошуку кодів, нанесених по всьому місту. Лише вірно відгадавши головоломку чи знайшовши код у прихованому місці, команда отримує доступ до наступного етапу, таким чином рухаючись до фінішу. Кожен екіпаж складається з безпосередньо водія, штурмана, який вказує напрямок руху, а також шукачів – всього до 5 осіб.

Проте подекуди чисельність команди може сягати і більше 100 осіб. Йдеться про так званий «штаб» - мозковий центр, який тримає постійний зв’язок з екіпажем та допомагає у вирішенні головоломок. У рамках ігор категорії «drive» завдання не обмежуються пошуком кодів у Луцьку, але й можливе і за його межами.
юди, які ніколи не брали участі у подібних дійствах, можуть сміливо долучались до дійства. Для того, аби разом з іншими відгадувати головоломки та поборотись за місце на п’єдесталі, достатньо мати автівку, 3-4 однодумців, мапу міста, телефон з доступом до інтернету, ліхтарик та зручний одяг.
Як розповів Костянтин Суріков, який і розробляв загадки для змагань, суботня гра буде особливою. Адже, прямо чи опосередковано, завдання будуть стосуватись захоплюючого сюжету українського гумористичного шоу «Країна У», яке поєднує в собі побут та життя героїв з різних регіонів України. Зі слів організаторів, тематика гри обрана не випадково:

«Таким чином ми хочемо показати, що всіх українців, не зважаючи на те, якою мовою розмовляють чи де живуть, об’єднує багато спільного і той факт, що всі ми – громадяни однієї країни».

Деталі щодо гри а також іншу інформацію можна дізнатись у організаторів на сторінці події у соцмережі VK.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
DOuIT Показати IP 24 Січня 2015 13:05
Так а як попасти?
Бобер звичайний до DOuIT Показати IP 24 Січня 2015 13:10
Зайди на сайт lutsk.quest.ua - подивись анонс гри. Можеш відразу зареєструватись і створити команду, або ж відразу під'їзджай на місце старту з командою і там вже тобі допоможуть організатори.
snig Показати IP 24 Січня 2015 13:09
http://lutsk.quest.ua/GameDetails.aspx?gid=50284 форум гри. Регаєш команду і велкам на брифінг 20:30 на театральному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus