USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку склали 5 протоколів на продавців та підприємців, які порушували карантин

20 Березня 2020 18:01
П’ять адміністративних протоколів за порушення правил карантину склали працівники Луцького міського відділу поліції на продавців та посадових осіб торговельних закладів, які недотримуються рішення міської ради.

Про це сьогодні стало відомо на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася в режимі відеозв’язку, повідомляють на сайті Луцької міськради.

Окрім того, правоохоронці працюють на дитячих майданчиках, де проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог карантину.

Інформацію про карантинні заходи озвучували й рятувальники. Містом курсував службовий автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій та озвучував інформацію про необхідність залишатися вдома під час карантину.

Патрулюють містом й інспектори департаменту муніципальної варти. Вони перевіряють чи всі заклади, які повинні бути зачинені на період карантину, дотримуються інструкцій. Раз-по-раз виявляють порушників, які змінюють вивіски на магазинах під продуктові та продовжують працювати.

У свою чергу, начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін повідомив, що загалом в Україні лабораторно підтверджено 26 випадків захворювання на COVID-19, з яких - 3 летальні. В Луцьку коронавірусу немає. Чотири особи з підозрою знаходяться у Волинській обласній інфекційній лікарні, очікуючи результатів з Києва.

Тим часом питання довозу працівників медичних закладів на роботу вирішено сповна. До цього процесу залучено 48 автобусів. Планують також долучити тролейбуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Марія Показати IP 20 Березня 2020 18:16
Цитата із публікації : «Чотири особи з підозрою знаходяться у Волинській обласній інфекційній лікарні, очікуючи результатів з Києва.» А в попередній публікації зазначали: « Волинська обласна інфекційна лікарня отримала сьогодні 25 експрес-тестів на виявлення коронавірусної інфекції.Нині у лікувальному закладі перебуває 5 хворих із підозрою на коронавірус. Зі слів Руслана Морочковського, їхній стан стабільний. Чи підтвердиться у них діагноз, стане відомо після отримання результатів лабораторного дослідження.» Виникає питання, то п`ятеро чи четверо осіб підозрюють на вірус? І що то за такі експрес- тести? Наскільки вони «експрес»?
Лучанин Показати IP 20 Березня 2020 18:23
А Нова лінія працює!!))) Людей повно!!!!
Марія Показати IP 20 Березня 2020 18:25
Цитата із публікації : «Чотири особи з підозрою знаходяться у Волинській обласній інфекційній лікарні, очікуючи результатів з Києва.» А в попередній публікації зазначали: « Волинська обласна інфекційна лікарня отримала сьогодні 25 експрес-тестів на виявлення коронавірусної інфекції.Нині у лікувальному закладі перебуває 5 хворих із підозрою на коронавірус. Зі слів Руслана Морочковського, їхній стан стабільний. Чи підтвердиться у них діагноз, стане відомо після отримання результатів лабораторного дослідження.» Виникає питання, то п`ятеро чи четверо осіб підозрюють на вірус? І що то за такі експрес- тести? Наскільки вони «експрес»? Вже, як подаєте інформацію, то хоч перечитуйте, що понаписували!
До до Марія Показати IP 20 Березня 2020 19:04
В іноземця від'ємний результат, а експрес тести отримала друга лікарня. Крім того експрес тести не є точним, потрібне лабораторне підтвердження ПЛР, а це робить референс лабораторія Києва
Ага Показати IP 20 Березня 2020 21:14
Питання довозу вирішене сповна. В водіїв масок немає, час довозу такий що на зміну треба за дві години виходити раніше, хоча до цього достатньо було вийти за 30-40 хвилин перед початком зміни. Гроші за проїзд беруть з медиків як і раніше 6 грн готівкою, тобто тепер вже й сітікард не потрібно. А більшість господарських питань взагалі тепер вирішити неможливо через те що транспорту вдень немає і магазини з підприємствами закриті.
Олена Показати IP 20 Червня 2020 17:30
Доброго дня,Підскажіть куди звернутися, якщо в магазині продавці не дотримуються санітарних норм на період карантину,і не роблять зауваження клієнтам,щоб ті наполягали маску і дотримувалися дистанції ???Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus