USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку скликають збори голів ОСББ

8 Квітня 2016 16:29
Нагальні питання, які лучани хочуть вирішувати спільно з міською владою напередодні змін у житлово-комунальні сфері, підніматимуть під час загальних зборів, до яких долучаться голови ОСББ та депутати міськради.

Про це йшлося під час 6 позачергової сесії Луцької міськради 8 квітня.

Член фракції «УКРОП» Петро Бойко зауважив, що наближаються 1 липня, коли відбудуться великі зміни у комунальній сфері. Тому чимало питань потрібно спільно вирішити депутатському корпусу та лучанам, які створюють ОСББ. З його слів, виникає чимало проблем з ЖКП, коли житлово-комунальні підприємства міста не хочуть підписувати відповідний акт передачі будинку, виставляють свої умови тощо. Вже протягом декількох місяців для ОСББ не відшкодовують кошти за субсидії. Наприклад, у будинку, де утворили ОСББ, збирають 10 тисяч гривень за комунальні послуги - потрібно сплатити зарплату та податки, а на розвиток коштів не лишається. Як розповів депутат, є інформація про те, що цьогоріч субсидії відшкодовувати не будуть.


Серед голів ОСББ виникла ініціативна група, яка хоче створити громадський рух чи інше об’єднання для того, щоб ставити такі питання перед владою. Так, 12 квітня відбудуться загальні збори у Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді на вулиці Чорновола, куди запрошують депутатів міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Совбез Показати IP 8 Квітня 2016 16:47
Так Бойко менше собі піару-роботу покажи, а гроші відшкодовуємо тим, хто грамотно звіти здає. З хама пана
Анонім Показати IP 8 Квітня 2016 18:28
Починаеться фигня ОСБеБешная. Н*фіг взагалі ці ОСБеБе потрібні. Зміцнюйте ЖЕКИ , МЖК. Це узаконені мають базуі практику роботи структури.
Анонім до Анонім Показати IP 8 Квітня 2016 18:32
Ось суть ОСББ- "у будинку, де утворили ОСББ, збирають 10 тисяч гривень за комунальні послуги - потрібно сплатити зарплату та податки, а на розвиток коштів не лишається."
я Показати IP 8 Квітня 2016 21:35
у Осіб не тарифи на послуги з утримання будинку а внески, то які можуть. бути субсидії? подумайте!
Осбб Показати IP 8 Квітня 2016 22:04
От неграмотний голова так і робить - головне зарплата, а що таке розвиток- це потім. То що можна чекати від таких голів ОСББ?
До я Показати IP 8 Квітня 2016 22:07
860 Постанова КМУ -відшкодовують і пільги і субсидії ОСББ!
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2016 22:47
Це хто такий? Вже на наші гроші нові хазяє знайтися хочуть? Були ЖЕКИ тепер начальники над ОСББ появилися. Що ви лізете без мила в одне місце? Не пхайте політику до нужників, гарячої води і дворів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus