USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку соціальних працівників привітали із професійним святом

1 Листопада 2019 22:06
1 листопада у Палаці культури міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня соціального працівника.

На захід завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода, а також працівники соціальної сфери Луцька, повідомляють на сайті міської ради.
Вікторія Майборода привітала присутніх і зазначила, що соціальні працівники завжди були опорою та додавали впевненості у завтрашньому дні для людей, що до них звертаються.
За сумлінну працю, високі професійні здобутки, особистий внесок у сферу надання соціальних послуг та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери Подяку департаменту соціальної політики було оголошено кращим представникам галузі.
У свою чергу, Ігор Поліщук також долучився до вітального слова:

«Хочу подякувати вам за віддану працю. Досить часто, зустрічаючись із населенням, ви — їх остання надія. Ви йдете до людей, що відчули несправедливість, і вони приходять до вас за підказкою, порадою, чуйністю та добротою.

Хочеться побажати, щоб це добро завжди поверталося до вас сторицею. Роботу, яка проводиться соціальними працівниками нашого міста, не завжди видно на загал, проте вона залишається надзвичайно важливою. Міцного вам здоров’я, добра, злагоди, терпіння».
Потому, радник міського голови Ігор Поліщук вручив нагороди за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розв’язання проблем одиноких та непрацездатних громадян, надання якісних соціальних послуг мешканцям міста Луцька а також з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери: Почесну грамоту та Подяку міського голови.
Окрім того присутніх привітали хореографічними та музичними виступами народних колективів та митців Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus