USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку стартував ЧУ із шашок серед людей із ураженням опорно-рухового апарату

12 Квітня 2018 18:19
Чемпіонат України із шашок-64 серед спортсменів, які мають ураження опорно-рухового апарату, стартував 12 квітня у Луцьку. Змагання відбуваються у СОК «Адреналін Сіті».

До Луцька прибули спортсмени із 16 областей України, аби продемонструвати свої знання та навики в інтелектуальних видах спорту, а також цікаво та змістовно провести час. Загалом до участі у турнірі прибуло більше 44-х учасників, повідомляють на сайті міськради.

Два тижні тому у Луцьку успішно відбулися подібні змагання серед спортсменів із вадами зору. Організатором є Волинський регіональний центр фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».


Церемонія відкриття змагань відбулася за участю заступника голови обласної ради Романа Карпюка, радника міського голови Ігоря Поліщука, виконувача обов’язків начальника Волинського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктора Галана-Влащука, ректора Академії рекреаційних технологій і права Андрія Сітовського.


«Надзвичайно приємно, що Луцьк знову приймає Всеукраїнський чемпіонат із шашок, який проводиться серед людей особливої долі. Величезна вдячність працівникам закладу «Інваспорт», які допомагають людям з особливими потребами реалізуватися у спорті. Усім вам бажаю міцного здоров’я, цікавої гри та задоволення від змагань, незалежно від їх результатів», - зазначив у вітальному слові радник міського голови Ігор Поліщук.


Студенти Академії та коледжу рекреаційних технологій і права підготували невеликий концерт для гостей нашого міста.


Потому учасники пройшли жеребкування та розпочали гру. Турнір з шашок-64 проходитиме за швейцарською системою у 9 турів. Триватиме він до 20 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus