USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував футбольний турнір «Дворова ліга»

20 Серпня 2020 20:38
Лучани вже втомилися від карантину. Тому спортивні змагання – це те, що може підняти дух та повернути запал. Футбольний турнір, який триватиме упродовж кількох тижнів, об’єднав тих, хто не займається спортом професійно, проте живе ним.

19 серпня у Луцьку стартував футбольний турнір «Дворова ліга», йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс». Змагання відбуваються за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

За матчами можна спостерігати на чотирьох спортивних майданчиках луцьких шкіл, двічі на тиждень.

Володимир – гравець команди «Варта переможців», яка вийшла на футбольне поле у перший день турніру.

«Такі умови в нас стали карантинні. Ми чекали, дуже хотіли пограти у футбол, тим більше на цих змаганнях. Ми готувалися до карантину, під час карантину по можливості готувалися до змагань, два-три рази на тиждень у нас були інтенсивні тренування. І от нарешті ми дочекались того дня, коли можна пограти», – ділиться враженнями лучанин.
У першому матчі «Варта переможців» зіграла з командою «Фенікс». Суперник сильний, каже гравець, вже на початку матчу забили два м’ячі. Гра завершилась із рахунком 4:0 на користь «Фенікса». Проте «Варта переможців» ще матиме шанси надолужити втрачене у наступних матчах турніру.

Спробувати свої сили у футболі можуть спортсмени-аматори трьох вікових груп.

«Грають три групи команд: 20+, 30+ та 40+», – розповідає директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Захожий. – Люди вже хочуть спортивних змагань, хочуть спортивних баталій і, виходячи поетапно з тих умов карантину, ми намагаємося відроджувати всі змагання. Люди цікавляться: маємо на сьогодні більше 40 команд, що говорить про те, що заскучили, хочуть працювати, хочуть фізичної активності».

Матчі турніру «Дворова ліга» відбуватимуться щосереди та щоп’ятниці. Півфінал та фінал заплановано на 12 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus