USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку стартував останній цьогорічний нічний кінопоказ

16 Грудня 2017 22:59
Останній нічний кінопоказ 2017 року зібрав 16 грудня лучан, які полюбляють дивитися фільми та мультфільми усю ніч.

Близько 40 кіноманів розмістилася у затишній та по новорічному прикрашеній залі в Центральній міській бібліотеці для дітей, щоб переглянути незвичну добірку, яку приготували організатори «Lutsk night cinema». Зокрема, це - японський анімаційний фільм «Мій сусід Тоторо», романтична американська комедія «Старий новий рік», ще один анімаційний фільм «Мандрівний замок Хаула» та польську романтичну кінокомедію «Листи до М.», а також мультфільм «Льодовиковий період. Різдво мамонтів». Орієнтовне завершення заходу 7 ранку 17 грудня.

Проект «Lutsk night cinema» святкує 5-річчя своєї діяльності та не забуває про своїх постійних відвідувачів, тож перед початком кінопоказу організатори визначили серед присутніх хлопця та дівчину, які відвідують захід кілька років, і презентували їх невеличкі сюрпризи на пам’ять про приємно проведений час.
Учасниця заходу Ніка, яка вперше прийшла на ніч кіно, ще не бачила фільмів запропонованих до перегляду. Двчина розповіла, що сподівається приємно провети вечір. Її подруга Саша, яка прийшла на захід вдруге, розповіла, що хоч і не фанатка аніме, все ж переглядала стрічки цього жанру. Дівчата сподіваються протриматися усю ніч, у чому Інформаційне агентство Волинські Новини побажало їм успіхів.

Тож після оголошення від організаторів, які нагадали про правила перебування на кінопоказі, стартував анімаційний фільм «Мій сусід Тоторо». Світло погасло і запала тиша…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus