USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку цілу ніч дивитимуться фільми Білла Мюррея

17 Жовтня 2016 16:38
«Lutsk Night Cinema» кличе лучан на ніч із Біллом Мюрреєм.

Вже цієї суботи, 22 жовтня, о 21:00 на лучан, лучанок і гостей міста чекає дивовижна і захоплююча ніч у компанії Білла Мюррея. Саме цьому талановитому актору організатори вирішили присвятити жовтневий кінопоказ. Отож, глядачі матимуть змогу переглянути такі фільми: «День бабака», «Мисливці за привидами», «Труднощі перекладу», «Більше, аніж життя», «Готель “Гранд Будапешт”», а бонусом стане друга частина «Мисливців».

Захід відбудеться у приміщенні антикафе «InnerSpace» за адресою: вулиця Паркова, 5.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Однак для подальшої роботи проекту, як зазначають організатори, вітаються внески у розмірі 1 гривні і більше. Також нагадують: щоб потрапити на захід, потрібно пройти попередню реєстрацію, адже кількість місць обмежена.

Зареєструватися можна на сторінках соціальних мереж: ВКонтакті та Фейсбук.

Крім перегляду цілого ряду кінострічок з Біллом Мюрреєм, команда «Lutsk Night Cinema» приготувала для глядачів цікаві конкурси із оригінальними призами.

Організатори закликають глядачів прийти на захід завчасно, взяти із собою покривала, каремати, а також їжу, чай за власним бажанням. На заході обіцяють частувати смаколиками та гарячими напоями (кава та чай).

Окрім того, організатори нагадують, що приносити із собою та розпивати спиртні напої заборонено. Також не можна брати на кінопоказ небезпечні предмети, смітити та заважати іншим при перегляді кіно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus