USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку стартував сезон чоловічого волейболу

10 Грудня 2015 22:50
Цьогорічний чемпіонат Луцька з волейболу серед чоловічих аматорських команд розширив географію команд-учасниць. До традиційних луцьких колективів «Олюртранс» та «СКФ Україна», «Борідки» з Ковельщини, ВК «Тростянець» (Ківерцівський район), та млинівської команди «КАМАЗ-АГРО» додалися ковельський «Автомобіліст» та ВК «Рівне».

«Мені приємно, що волинська першість з кожним роком стає все сильнішою. Напевне, зараз наша ліга є найсильнішою в Західній Україні. Сезон тільки розпочався, тому очікуємо цікавих принципових матчів», - розповів віце-президент Федерації Волейболу Волині Сергій Обертас.

«Я добре пам’ятаю, коли в Луцьку була суперлігова чоловіча команда. Хлопці добре грали. Зараз їхні діти вже ходять до нас займатись волейболом. Надіюся, що наш вид спорту буде розвиватися. Всі волейбольні спеціалісти вболівають за те, щоб в області появилася професійна чоловіча волейбольна команда», - поділився спогадами головний тренер жіночої волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький.

Перший тур команди зіграли на луцькому паркеті. Дві три очкових перемоги отримав «Тростянець», обігравши «Борідку» (3:0) та «Олюртранс» (3:1). П’ять очок у домашньому турі заробила ВК «СКФ Україна», перемігши «Автомобіліст» (3:1) та «Рівне» (3:2). Млинівський «КАМАЗ» переміг ковельський «Автомобілст» (3:1), але поступився в поєдинку з «Олюртрансом» (0:3). В останньому поєдинку ігрового дня «Борідка» лише у «п’ятихатці» здолала «Рівне» (3:2).

«Наша команда завжди була найдосвідченішою. Деякі наші хлопці ще грали в суперліговій команді «Лучеськ-Підшипник». Цьогоріч ми взяли курс на омолодження складу. Ми шукаємо нові таланти. До нас в команду вже перейшов Артем Поляковський. Також ми і свою молодь підтягнули – Слава Арендарчук. Ми і надалі знаходимося в процесі пошуку перпективних гравців», - розповів Григорій Супротін, тренер команди «СКФ Україна».

Другий тур луцького чемпіонату відбудеться у січні наступного року в Рівному.

Нагадаємо, чемпіоном Луцька сезону 2014-2015 років стала луцька команда «Олюртранс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ЇХАТИ В ПРИФРОНТОВУ ЗОНУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus