USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку студент педколеджу накупив амфетаміну на 11 тисяч, аби перепродавати

26 Серпня 2020 18:51
В обласному центрі Волині студент четвертого курсу педагогічного коледжу купив через інтернет амфетаміну на 11 тисяч, аби в подальшому перепродавати його та отримувати з цього прибуток. Натомість замість прибутку студент відсидить шість років за ґратами.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 30 серпня минулого року обвинувачений замовив через Telegram, а саме через інтернет-ресурс «Чілі Вілі», у невстановленої особи психотропну речовину амфетамін на 11 тисяч гривень, аби в подальшому його перепродавати.

Через кілька днів обвинувачений залучив іншого чоловіка, який не був обізнаний про його злочинні наміри, та попросив забрати наркотики з «Нової пошти» на проспекті Соборності, 1А. Однак, винісши посилку з відділення, чоловік був затриманий працівниками поліції.

Відзначимо, що обвинувачений свою вину не визнав, перекинувши її на свого товариша. Мовляв, той замовив посилку з наркотиками, вказавши його телефон. Зі слів обвинуваченого, товариш використовував його телефон для придбання наркотиків.

Незважаючи на такі показання обвинуваченого, його вина була доведена зібраними в ході досудового розслідування доказами.

Таким чином, за рішенням суду студент проведе за ґратами шість років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ACAB Показати IP 26 Серпня 2020 22:59
Звичайно проти наркотиків, але дуже покарання співрозмірне злочину, 6 років за нібито плани подальшого перепродажу. Смішно, факту ж збуту ніякого не було, може чувак взяв собі обдовбатися, а доблесні служиві пришили. Чому не звітують про затримання тих, де студєнт затарювався. Злочин вєка просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus